Geschreven door Giordy
Niveau onbekend
Woont in onbekend

Ik kwam als Utrechts schooljochie en ging weg als junior verkoopadviseur

“Op de middelbare school had ik de advertenties van Hessing achter in mijn schrift geplakt. Ik was geen boekenwurm. Juist daarom sprak de IVA mij aan. Wow, twee jaar opleiding en meteen daarna aan de slag! 

Nou, die twee jaar waren wel bikkelen. Actie ondernemen vind ik veel leuker dan leren. Op de zaterdagstage uitproberen wat je doordeweeks had geleerd. En doordat we op de IVA zoveel praktijk hadden, snapte ik de stof sneller. Ik kwam binnen als zo’n Utrechts schooljochie dat van niks wist en ging weg als junior verkoopadviseur.”

Als het over het prijskaartje van de IVA gaat, praat Giordy liever over “investering”. Zijn vader zag zijn verkooptalent al vroeg. “Ik verkocht alles op school, van knikkers en kauwgom tot autofolders. Mijn autohobby en verkooptalent moest ik maar combineren, vond mijn vader. We zijn eerst allemaal ROC’s af geweest, maar daar kreeg ik geen gevoel bij. Van de IVA wisten we dat het een dure school is, maar wel de investering waard.”

Trouwens, Giordy’s Hessing-plaatjes in zijn schoolagenda zijn tot leven gekomen. “Die luxe waar ik een beetje van mag meegenieten en de bijzondere mensen die ik ontmoet. Een super droombaan.”

 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...