Geschreven door Britt
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in onbekend

A-brand coördinator V&D

Britt Fontijn (afgestudeerd: 2007)

Als je in de modebranche wilt gaan werken, begin daar dan zo vroeg mogelijk mee. Zoek een bijbaantje in een winkel en ga kijk of hier echt jouw hart ligt. De modebranche is heel praktisch, dus veel praktijkervaring wordt altijd gewaardeerd. Ik koos voor TMO vanwege de combinatie van factoren: praktijkgerichte opleiding met brede mogelijkheden, kleinschaligheid en gerenommeerde opleiding binnen de branche. Het contact met studenten en docenten op TMO is intensief en heel persoonlijk. Iedereen kent elkaar en zelfs nu nog, na 5 jaar, heb ik veel contact met oud-studenten en enkele docenten.

Op TMO leg je de basis voor langdurige vriendschappen en een groot zakelijk netwerk binnen de branche. Geen dag is hetzelfde in de modebranche en je moet je snel kunnen aanpassen. Het leuke aan mijn werk is dat ik op heel breed vlak dagelijks bezig ben met de retail, van juridische zaken tot bouwtechnische uitdagingen. Ik ben verantwoordelijk voor het operationele eindresultaat van de A-merken binnen V&D. Behalve dat ik veel contact heb met mensen binnen het bedrijf, heb ik ook intensief contact met mensen van andere bedrijven.

V&D heeft de afgelopen vijf jaar veel vernieuwing doorgemaakt en het is reuze interessant om bij de start van je carrière in een groot bedrijf van start aan, om zo een breed beeld te krijgen van alle facetten binnen een retailorganisatie.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...