Geschreven door Linda
Niveau Middelbaar Beroeps Onderwijs
Woont in onbekend

Van MBO'er tot Uitblinker 2013!

Beste student, 

Mijn snuffelstage op het VMBO heb ik gedaan in een keuken van een goed horeca restaurant. Dit was geweldig en heb gekozen om de koksopleiding te gaan volgen om het ROC Mondriaan in Den Haag. De schoolkeuze heb ik gemaakt door wat research op internet te doen en met leerlingen te praten op verschillende opendagen. 

Na deze 4 jarige koksopleiding BBL heb ik gekozen toch weer terug te gaan in de schoolbanken en mijn kennis te verbreden in het horeca vak. Omdat het ROC Mondriaan ook voor de Opleiding Horeca/Ondernemer/Manager goed bekent staat heb ik mijn tweede opleiding ook hier afgerond. 

Het is heel spannend om een keuze te maken, en achteraf kijk ik nog steeds met de zelfde positieve blik terug. Ik ben net afgestudeerd en het ROC Mondriaan heeft mij verkozen tot Uitblinker 2013. Ik heb een management prijs gewonnen en ook strijdt ik nu voor de titel MBO Uitblinker 2013 van heel Nederland! De tip die ik jullie mee kan geven is maak een keuze waar je achterstaat, blijf jezelf, blijf leergierig en laat zien wat je in huis hebt!

Nu is het jouw beurt om jou beste keuze te maken! Succes & vergeet niet op mij te stemmen zodat ik nr. 1 MBO Uitblinker van Nederland wordt!

http://www.ditismbo.nl/uitblinkers/2013/linda-goutier

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...