Geschreven door eindredactie
Niveau onbekend
Woont in onbekend

Hard werken aan je passie op het SAE Institute

Stefan Poppe is 22 jaar, hij studeert Interactive Animation aan het SAE in Amsterdam. In deze blog verteld hij over zijn ervaringen op het institute.

SAE Amsterdam is een hele leuke school, de leraren zijn heel vriendelijke en zijn altijd bereid om te helpen. Soms gedragen de leraren zich meer als studenten wat wel leuk en gezellig is. SAE is geen makkelijke school, je moet er echt voor gaan als je passie hebt voor jou richting.

Het is het meer dan waard als je zelf passie hebt voor je richting: je kan snel je diploma en bachelor bemachtigen en ​​daarmee de kennis die je nodig hebt om in de industrie te beginnen.

Ik werk nu bij CrozzRoads als een Tech Artist met behulp ​van de stage plek d​ie​ ik geregeld heb via SAE. Ik ben nu bijna klaar met de bachelor degree fase voor Interactive Animation en ben zeer tevreden.

De samenwerking tussen verschillende afdelingen op SAE is een goeie ​en ook nog eens leuke ​leer​ervaring. ​Voor een aantal opdrachten moest ik samen werken met de audio afdeling. Doordat je samen werkt met andere afdelingen krijg je ook een groter netwerk waar je later na school weer iets aan hebt.

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...