Geschreven door eindredactie
Niveau onbekend
Woont in onbekend

Ibiza, populair onder BN-ers

Volop avontuur
Hier weer een berichtje vanuit het overheerlijke Ibiza! Met dagelijks 30C+ en wat minder vluchten dan de afgelopen twee maanden is het goed vertoeven hier! Er is weer een heleboel gebeurd de afgelopen weken; samen met collega Petra werd ik letterlijk van het strand gespoeld door een mini-Tsunami, ik ben in een bosbrand terecht gekomen, meerdere malen middenin de nacht wakker gebeld met de grootste onzin, er zijn wéér hele leuke bekenden langs geweest, daarnaast hebben we met de collega’s een aantal goede feestjes bezocht en heb ik de kroegentocht van GOGO, Sunweb en Sudtours begeleid!

BN-ers gespot!
Op ’n nacht in juli stond ik weer (na een fixe vertraging, heeeerlijk) op de luchthaven te wachten toen ik met een collega werd aangesproken door de fotograaf van Weekend! Of wij wisten waar dé BN-ers te vinden waren! We hebben hem richting de westkust gestuurd en gezegd dat hij Club Ushuaïa en Blue Marlin niet mocht overslaan. En rara wat er een week later in de bladen stond: Doutzen Kroes in een bootje met Edgar Davids, en jawel; aan de westkust…. (ik mag hopen dat wij daar geen steentje aan hebben bijgedragen). Verder kwam Kim Feenstra voor de zoveelste keer door de deuren van de aankomsthal gelopen, gevolgd door Lange Frans en Herman den Blijker die hier meerdere restaurants heeft goedgekeurd! Aanstaande dinsdag gaan we er eentje testen aangezien Annuschka ons team volgende week gaat verlaten.

Party island bij uitstek
In het hoogseizoen stikt het van de goede feestjes! Je moet er groot fan van zijn wil je ze allemaal bezoeken (en dat ben ik niet…… hoe ik het ook heb geprobeerd, ik heb zelfs CDs gekocht van de Afrikaantjes op het strand en ze geluisterd in mijn auto maar nonstop trance en dance gaan er bij mij echt niet in.. doe mij maar lekker Rihanna en Shakira –en ook uhh Brian Adams en Phil Collins enzo…-eerlijk he..;-). Maar je móet het natuurlijk wel meemaken als je maar liefst een half jaar op Ibiza bent! Maar 70 euro voor ’n entreekaartje betalen, dat doen we dan weer net niet.. gelukkig kunnen we onszelf regelmatig op de gastenlijst praten en dat is ook gelukt bij Armin van Buuren en de Poolparty van Ushuhaïa! Armin draait de hele zomer elke maandag in de grootste club ter wereld; Privilige! Deze staat ook op de Guiness Book of Records en er kunnen ca. 20.000 mensen in! Wat een fabriek zeg…. op 2 meter afstand van ons stond Ruud Guilett (als ik het goed schrijf) (en een week later zagen we Estelle met de kids op het strand en gingen de geruchten dat haar nieuwe vlam erbij was… Ik vond de show om Armins optreden heen beter dan zijn muziek! De lazers waren gaaf, de meer-dan-half-naakte-in-touwen-bungelende vrouwen en strippende mannen konden er ook nog net mee door en het publiek wat losging rondom het zwembad was helemaal waus (altijd leuk om mensen te kijken) maar die muziek……… ik begrijp nu in elk geval waarom oordoppen een must zijn als je naar zo’n feest gaat! Inderdaad te gek om mee te maken maar een keer was genoeg (klink ik nu verwend..?). Ushuaïa was ’n heel stuk beter in elk geval! De Poolparty vindt hier elke zaterdag plaats. Verschillende DJ’s draaien en Ushuaïa is lekker buiten rondom het mooiste zwembad van het eiland, dat hielden we dus wel vol tot ’t einde, zeker aangezien mijn collega’s beide een leuke Zuid-Afrikaan wisten te scoren en Michel (concullega Holland International, gay en zó gezellig om mee te kletsen!) konden heerlijk vanaf ’n afstandje keuren; tja, je maakt ’n hoop mee als je in het buitenland werkt als standplaatshostess, óók in je vrije tijd!

‘Les geven’ aan docent!
Verder was één van mijn docenten van NHTV hier op Ibiza samen met zijn gezin! We hebben gezellig een aantal keren met z’n allen gegeten, de prachtige sunset vanaf het wereldberoemde Café del Mar in St. Antonio bekeken, gezwommen (voor het eerst in 4 maanden tijd heb ik een zwembad van dichtbij gezien en aangeraakt!!) en heuse piratenboten gespot met de kids! Ook mocht ik een avondje op de twee kleine deugnietjes Veerle en Thijs passen en dat was heel erg gezellig! We hebben heerlijke frikandellen gegeten, dat was weer eens wat anders dan tapas en paëlla. Daarnaast heb ik hen een heleboel verteld over Ibiza en was ik stiekem best trots dat ik mijn eigen docent, die mij de kneepjes van het vak heeft geleerd, nu eens wat mocht vertellen over één van de meest populaire vakantiebestemmingen van dit moment!

Binnenkort
In mijn volgende blog lees je meer over mijn werk als standplaatshostess hier in het zonovergoten Spanje!

Bon dia!

Melanie

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...