Geschreven door Ronja
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in ALMERE

California 1

Ik houd al een tijd lang een blog bij. Aangezien ik deze ook graag op tkmst.nl bij wil houden moet ik al mijn voorgaande blogs eerst posten, daarom zal ik de komende tijd een boel blogs uploaden. Bij elke blog zal ik aangeven op welke datum ik deze gepost heb zodat jullie goed bij blijven en kunnen zien wanneer ik iets nieuws post :)! Enjoy the reading!

Mijn eerste Blog [18 januari 2010]:

TOEFL

 

Zaterdag was het zover; mijn eerste stap naar het nieuwe leven. Ik moest de TOEFL-test maken, de Test of English as a Foreign Language.
Voor deze toets moet ik een minimale score van 83 hebben behaald om toegelaten te worden aan de UCLA, The University of California, Los Angeles.
Het is namelijk zo dat de plannen voor volgend schooljaar vrijwel vaststaan, ik wil een jaar in Amerika studeren, en niet zomaar Amerika; nee, Los Angeles!
Het plan is dat ik daar een vakkenpakket in de richting journalism, filmmaking.. etc ga studeren. Gedurende mijn verblijf zal ik een blog bijhouden voor in ieder geval Top-X en Altijdfruitig en wellicht ook nog andere organisaties. Ook zal ik -uiteraard- mijn eigen blog bijhouden. Hier zullen jullie tegen die tijd meer over horen!

Over 13 werkdagen krijg ik de uitslag van de TOEFL dus wordt het voorlopig duimen voor die 83!

Liefs Ronja

 

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...