Geschreven door Ronja
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in ALMERE
1

LA is getting better and better so far


Hee allemaal!

Eindelijk weer een berichtje van Ronja haha... het spijt me dat ik op het moment niet zo een goede blogger ben maar dat schrijf ik toe aan het feit dat ik nog niet echt gesettled ben.
De afgelopen dagen heb ik veel appartementen bezocht in de hoop mijn droomappartement ertussen te vinden, en die vond ik. En guess what, ik bel vandaag naar die vrouw dat mijn future roommates geinteresseerd zijn en dat we graag langs willen komen en het appartement is al niet meer beschikbaar... echt een bummer!

Ondank deze tegenslag heb ik het hier absoluut naar mijn zin. Ik geniet van het weer (als het warm is), mijn school ziet er cool uit, er zijn veel leuke dingen te zien hier (Long beach, Santa Monica Pier, Hollywood etc etc), ik heb mijn eerste poolparty gehad en ik heb al wat vrienden!

Morgen moet ik naar school toe naar een information seminar, hier krijg ik allemaal info over komend schooljaar en moet ik 2 toetsen afleggen; Math en English! Ik hoop dat ze goed zullen gaan aangezien ik al eeuwen geen wiskunde B meer heb gehad...

Overmorgen komen mijn roommates aan in LA en kunnen we op échte huizenjacht gaan en een nieuw droomappartement zoeken... Ik hoop dat we wat vinden! Dan kan ik eindelijk settelen en goede blogs bijhouden en cammen met al mijn geweldige vrienden die ik mis!

So that's it for today... Duim voor me morgen, ik denk aan jullie allemaal !

Liefs Ronja

 
1

Reacties

Anoniem zegt:

30/01/2013 om 15:34

Hoi Ronja, ik las in de TKMST gids van 2012 een stukje over de studie die jij volgt, en ik zou er graag wat meer over horen. Het is namelijk een droom van mij om iets met film te gaan doen, en dan zeker in Amerika. Zou je me er misschien wat meer over kunnen vertellen?
Alvast bedankt!
Boukje

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...