Geschreven door Ronja
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in ALMERE

Vegas Baby!


Ik weet niet meer zeker waar ik met alle info gebleven was maar er is een hoop gebeurt de afgelopen tijd. Het frustreert me weer als ik het erover heb...
Zoals jullie weten was het het plan om samen met twee jongens die ik in NL heb leren kennen een appartement te delen. Ik was een week voor hen al gearriveerd in LA en ben toen samen met de rest van mijn familie al op zoek gegaan naar 3-bedroom apartments. Hierin hebben we veel tijd gestoken. Toen kwamen de jongens aan en hebben we samen met hen naar nog meer appartementen bekeken.

Het was allemaal erg time-consuming en het meest vervelende was dat ze totaal onbereikbaar waren en te laat kwamen en het grootste gedeelte van alle handelingen aan mij over lieten. Hierdoor ontstond op een begeven moment ook een heel gespannen sfeer, wij begonnen ons mateloos aan hen te irriteren, zij namen telkens een defensieve houding aan en legde de schuld dan bij ons MAAR ik was ervan overtuigd dat we het op het moment dat we eindelijk iets zouden hebben prima zouden kunnen vinden met elkaar aangezien het echt geen onaardige jongens zijn.

Maar toen, op de dag dat we op het punt stonden het contract te tekenen, kwamen ze plots met vragen die ze veeel eerder hadden moeten stellen en hebben ze het hele plan stopgezet. Heel stom aangezien we dus 2 weken van onze vakantie voor niets hebben opgeofferd.

Diezelfde dag zijn we nog naar het SMC (Santa Monica College) gereden en hebben een lijst gehaald met allerlei beschikbare appartementen. Ik heb weer veel mensen moeten bellen voor afspraken en vanalles bekeken. Diezelfde dag kwam ik terecht bij een allerliefst vrouwtje dat Mira heette en mij met alle liefde in haar huis wou laten verblijven. De kamer die ze verhuurde was érg klein maar ze vertelde ons dat er nog een kamer beschikbaar zou komen omdat een meisje dat daar al 4 jaar woonde weg zou gaan. We bekeken die kamer die groter en mooier was en wilden die voor mij nemen. Maar plots begon het meisje te twijfelen en werden we diezelfde avond nog gebeld dat het meisje toch wilde blijven. Gelukkig hadden we voor die avond een leuke afspraak staan met kennis van ons die hier woont. De kennis die we kennen heet Marlon en is een ex-collega van mijn pa... hij maakt het hier helemaal in de muziekbusiness, zijn moeder is echt een geweldig lieve vrouw en beiden hebben ze mij al vanalles aangeboden. Real sweet.

De volgende dag gingen we weer langs het smc voor de nieuwe lijst en heb ik weer vanalles bezocht. Om een lang verhaal kort tehouden; we kwamen uiteindelijk bij een groot huis met een heel leuk stel dat een kamer verhuurt. De kamer is lekker groot, heeft een dubbelbed en ik heb mijn eigen luxe badkamer. Na wat onderhandelen hebben we deze genomen en konden we met een gerust hart vandaag naar Vegas vertrekken en eindelijk genieten van de vakantie.

Vandaag was mijn broertje Sven jarig (14!!) We stonden vroeg op en verrasten hem cadeautjes. Hij heeft T-shirts, een rugbybal, een lekker luchtje, een tas en van mijn een coole pet gehad. Thuis heeft hij zelfs nog meer cadeautjes. Daarna moesten we nog een boel dingen inpakken en in de auto sorteren. De rit naar Vegas duurt ongeveer 5 a 6 uur maar aangezien we telkens tussenstops hebben genomen kwamen we later op de dag aan.

Bij één van de tussenstops was er een hotel waar een SUPERvette achtbaan bijzat (allemaal foto's staan op facebook). Ik en pap zijn erin geweest, het was echt leuk! Ook hebben we een ghosttown bezocht, een dorpje dat ooit bewoont was door indianen en mensen die naar zilver zochten... Superheet allemaal, het is alsof je constant door een fohn loopt.

Rond een uur of 7/8 kwamen we bij ons ongelooflijk gave appartement in vegas aan. Ik heb hier mijn eigen kamer net als de rest en er zit een grote pool in onze achtertuin! Echt geweldig! Morgen gaan we allerlei casino's bekijken (daarin bevinden zich mooie schilderijen en de architectuur is ofcourse awesome) en gaan we na Vegas naar de Grand Canyon Skywalk. Lijkt me echt prachtig. Daarna gaan we door naar San Diego waar we naar Seaworld en een Safari Park gaan. Daarna weer voor een paar dagen naar LA en dan ben ik echt alleen....

Nu zijn je jullie weer helemaal up to date! Jullie horen gauw weer van me!

Liefs Ronja

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...