Geschreven door Ronja
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in ALMERE

San Diego


In mijn voorgaande blogs heb ik een paar niet-onbelangrijke details niet vermeld. Allereerst wil ik even vertellen dat ik alle vakken die ik wilde hebben heb kunnen kiezen, hier ben ik dolblij mee aangezien ze eerst allemaal niet beschikbaar waren, aangezien Amerikaanse studenten voorrang krijgen bij het kiezen van hun vakken. Maar dankzij de crisis en een hoop oelewappers die op 2 augustus hun schoolfees niet betaald hebben kwamen allerlei vakken toch vrij en heb ik –op de site die telkens vastliep door de overcapaciteit aan mensen die ook nog vakken wouden kiezen- mijn vakken kunnen kiezen. Dit zijn ze geworden:

-Film Studies 2
-Film Studies 31
-Journalism 8
-Volleybal, advanced
-English 1
-Councelling 11

Hierbij moet ik nog vertellen hoe de assesment tests waren gegaan; ik heb voor Engels namelijk het hoogste niveau mogelijk behaald (English 1) en voor wiskunde een bovengemmideld-niveau wat eigenlijk hoger kon aangezien ik niks snapte van de engelse wiskundige termen. Maar goed, niet verkeerd dus!

Dan nu verder met het heden:

Ik ben de afgelopen drie dagen naar Las Vegas geweest. Niet om excessief gebruik te maken van de gokautomaten maar om de stad te verkennen en de Grand Canyon te bezoeken. We verbleven in een prachthuis waarin ieder van ons zijn eigen kamer had, we een grote woonkamer hadden en een pool in de achtertuin! Las Vegas was erg warm, begrijpelijk aangezien het midden in de woestijn ligt, en ook erg indrukwekkend! Van Venetië tot aan Ceasars Palace. Van de Eiffeltoren tot aan de Stratosphere, je kon hier echt van alles bekijken! Op de derde dag zijn we naar de Grand Canyon gegaan waar je echt naartoe moet gaan als je een adembenemend uitzicht wilt zien. Mijn moeder was bang dat we over de rand zouden vallen en niet geheel onterecht als je het nieuws een beetje gevolgd hebt maar gelukkig zijn we ongedeerd gebleven. Wel zonde dat het op een gegeven moment begon te onweren en de windsterkte toenam waardoor we een rots temidden van de canyon niet konden beklimmen, maar hé mij hoor je niet klagen!

Vandaag zijn we verder gegaan met de reis en hebben we van het droomhuis afscheid moeten nemen. Zes uur hebben we in de auto moeten doorbrengen onderweg naar San Diego toe. We hebben nog een aantal tussenstops gemaakt waaronder eentje waarbij we een man ontmoetten die speciale stenen verkocht die hij in de woestijn had gevonden. Allemaal mochten we er eentje uitkiezen en houden, daarbij liet hij ons ook een andere bijzondere vonds zien; namelijk de botten van een walvis, ten midden van de woestijn! Nu zijn we net aangekomen bij ons nieuwe verblijf en gaan we zo uit eten. Morgen en overmorgen gaan we Seaworld en het Safari Park bezoeken, hierover zal binnenkort weer een uitgebreid verslag verschijnen!

Liefs Ronja

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...