Duurzame Gebiedstransities

Niveau
Graad
Vorm
Sector
In deze master staan duurzame gebiedstransities centraal. Transities zijn nodig om ons landschap en onze leefomgeving leefbaar te houden en duurzaam te ontwikkelen.
Als je daarvoor aan de slag gaat, krijg je te maken met verschillende voorwaarden. Zo kan een duurzame transitie in een gebied pas slagen wanneer alle belanghebbenden betrokken zijn en participeren. Daarnaast is het van belang dat je uitgaat van de landschappelijke structuren en van het natuurlijk systeem. Dus inclusief het bodem-, water- en ecosysteem.

Je wil werken aan zowel ruimtelijke, economische als sociaal-maatschappelijke veranderingen. Dat kan alleen binnen de mogelijkheden die het gebied en de sociale infrastructuur bieden. Daarbij houd je rekening met de belangen van verschillende stakeholders, zoals gebruikers, eigenaren, beheerders, bestuurders en investeerders. Je zorgt voor een passende participatieaanpak. Met jouw deskundigheid werk je vooral op procesniveau aan je uiteindelijke doel: het landelijk gebied klaarmaken voor de toekomst.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2024 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Duurzame Gebiedstransities
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.3 9.3 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
7.7 7.7 0
Deze opleiding
Duurzame Gebiedstransities
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.6 7.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.4 8.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.9 6.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
6.5 6.5 0
Toon meer

Adres:
Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp