Winactie 'The Flash' S2

Gepubliceerd op: 01-11-2016
See video

De razendsnelle superheld The Flash keert deze winter terug op Blu-ray en DVD voor een explosief tweede seizoen. Deze succesvolle spin-off van de DC Comics serie Arrow gaat over Barry Allen (Grant Gustin; Glee), een forensisch wetenschapper die na een bliksemschicht de snelste man ter wereld is geworden. Met zijn supersnelheid beschermt hij de mensen van Central City tegen het kwaad.

Dit seizoen worden de uitdagingen voor The Flash groter dan ooit, als blijkt dat uit het zwarte gat dat hij seizoen 1 net op tijd wist te dichten zich een nieuwe bedreiging aandient.

Speciaal voor de fans en iedereen die de serie nog niet kent brengt Warner Bros. Home Entertainment de boxset uit met twee seizoenen van The Flash.

The Flash S2 – synopsis
In het vorige seizoen explodeerde de S.T.A.R. Labs deeltjesversneller en vormde zich een zwart gat. Een bliksemschicht raakte wetenschapper Barry Allen, waardoor hij een superkracht van snelheid ontving. Met hulp van het S.T.A.R Labs team, te weten Caitlin Snow (Danielle Panabaker; Justified), Cisco Ramon (Carlos Valdes; Arrow) en Dr. Harrison Wells (Tom Cavanagh; The Following), beschermt Barry als The Flash de inwoners van Central City tegen deze nieuwe bedreigingen.

Maar Barry bleek niet de enige persoon te zijn die diezelfde avond uitzonderlijke krachten heeft verkregen. Het zwarte gat heeft ook verschillende metamensen gemaakt en velen van hen vormen een groot gevaar voor de stad. En nu staat Barry voor een ongekende schurk die dezelfde krachten heeft als hij, Zoom. Weet hij Central City opnieuw te redden?


TKMST mag 2x een DVD en 2x een Blu-ray van het tweede seizoen van The Flash weggeven. Geniet van 24 nieuwe afleveringen! Winnen? S
tuur een mailtje met als onderwerp 'The Flash' naar redactie@tkmst.nl.
Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Pien legt stap voor stap uit hoe je je eigen raam tekening kunt maken! Pien is de beste etaleur van Nederland, ze doet in december mee aan het EK voor beroepen in Zweden.Heb jij ook skills en zit je op het Mbo? Laat je docent weten dat je mee wilt doen...Lees blog post
Wordt er iemand in jouw klas gepest?
Ja
(56%)
Nee
(44%)
Totaal aantal stemmen: 77
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...