Winactie 'Fantastic Beasts'

Gepubliceerd op: 13-03-2017

Betreed de magische tovenaarswereld van J.K. Rowling 

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 29 maart de betoverende film Fantastic Beasts and Where to Find Them, een nieuwe sage van J.K. Rowling, schrijfster van de wereldberoemde Harry Potter-reeks. In 1926 arriveert magie-zoöloog Newt Scamander in New York, met een onopvallende lederen koffer vol geheimen. Wat een eenvoudig reisje moest zijn, verandert al snel in een spectaculair avontuur dat zowel de magische als de niet-magische wereld op zijn kop zet. Fantastic Beasts and Where to Find Them is gebaseerd op het gelijknamige boek van J.K. Rowling en is de start van een 5-delige reeks in haar tovenaarswereld. 

Fantastic Beasts and Where to Find Them is geregisseerd door David Yates, die ook de laatste vier Harry Potter-films heeft geregisseerd, en het script is geschreven door J.K. Rowling. Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything, Les Misérables) speelt Newt Scamander, Colin Farrell (In Bruges, Phone Booth) zien we als Graves, Katherine Waterston (Steve Jobs, Michael Clayton) als Tina, Ezra Miller (Suicide Squad) als Credence Barebone en Johnny Depp (Pirates of the Caribbean, Alice in Wonderland, Charlie and the Chocolate Factory) als Gellert Grindelwald.   

Synopsis Fantastic Beasts and Where to Find Them

Magie-zoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne) arriveert in 1926 in New York, na een excursie rond de wereld om bijzondere fabeldieren te onderzoeken en waar nodig te redden. Hij bezoekt de stad om een congres van magiërs bij te wonen. Zijn bezoek aan de stad loopt volledig uit de hand als Newt de No-Maj (Amerikaans voor Dreuzel) Jacob Kowalski (Dan Fogler; Kung Fu Panda) ontmoet. Jacob opent nietsvermoedend de ogenschijnlijk normale koffer van Newt, waardoor er verschillende fabeldieren uit ontsnappen en chaos creëren in de straten van New York. Newt moet met behulp van zijn toverstaf en nieuwe vrienden proberen de fabeldieren te vangen, zonder de magische en niet-magische wereld in gevaar te brengen. 

Fantastische feitjes

  • Eddie Redmayne had auditie gedaan voor de rol van Tom Riddle in Harry Potter and the Chamber of Secrets, maar kreeg de rol niet.
  • Fantastic Beasts and Where to Find Them is het eerste deel in een nieuwe reeks van 5 films.
  • Het script is geschreven door J.K. Rowling, die hiermee haar filmscenario debuut maakt.
  • Gebaseerd op het boek ‘Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden’ dat als lesboek in de Harry Potter-reeks wordt gebruikt en op dat moment al in 52e druk is.
  • De acteurs in de film hebben les gekregen in hoe je op de juiste wijze je toverstok gebruikt.
  • Eddie Redmayne was de eerste en enige keuze van J.K. Rowling om Newt Scamander te spelen. Hij hoefde geen auditie te doen voor de rol.
  • De opbrengsten van het boek Fantastic Beasts and Where to Find Them is voor het grootste deel naar het goede doel Comic Relief gegaan.

Find Them verschijnt op 29 maart naast 4K UHD, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD ook als Special Edition 3D Blu-ray en Blu-ray met toverstok. 

TKMST mag 3 x de DVD en een notebook van 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' weggeven! Winnen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Fantastic Beasts' naar redactie@tkmst.nl

Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
De strijd is keihard gestreden tijdens de laatste dag van het EK voor beroepen! En dat werd gevierd, Team NL ging samen met Kaj los in het Holland House! Wat is Skills Talents? Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’ers in...Lees blog post
Wordt er iemand in jouw klas gepest?
Ja
(56%)
Nee
(44%)
Totaal aantal stemmen: 77
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...