Stage bij PR-bureau in New York

Gepubliceerd op: 06-04-2017

Romy en Nikki lopen stage in New York! Ze hebben verschillende studierichtingen, maar dezelfde stageplaats. Romy studeert Hotel- en Eventmanagement en Nikki E-commerce Marketing Sales. Ze studeren aan Tio Hengelo en lopen stage bij pr-bureau MYN in New York.

 

Romy: “Voor mij is de stage een mooie verbreding van mijn kennis. Mijn hbo-opeiding Hotel- en Eventmanagement betrekt internet steeds meer bij de studie.”

 

Foto: Nikki

Stage middenin Manhattan

De stage bij MYN, een bureau voor digital advertising, marketing en brand development, bevalt de studentes goed. Het kantoor staat in hartje Manhattan. Romy houdt zich vooral bezig met business development, terwijl Nikki op de afdeling public relations werkt.

Levi’s, Guess en Michael Kors

“Mijn voornaamste taak is om te pitchen naar potentiële klanten”, vertelt Romy. “Merken die ik heb benaderd zijn onder andere Levi’s, Guess, Calvin Klein, Dolce&Gabbana en Michael Kors. Wat erg interessant is aan deze stage is dat we mee mogen naar klanten. Voor een groot deel draait het om e-commerce, heel interessant, aangezien de hotel- en eventwereld ook alles met internet te maken heeft.”

 

Nikki: “Ik kan de theorie uit de lessen nu in de praktijk brengen. Het bedrijf past goed bij de opleiding E-commerce Marketing Sales."


Rihanna, Jennifer Aniston en Selena Gomez

Nikki werkt op de afdeling public relations en is daar betrokken bij de promotie van diverse grote merken.

Free publicity

Nikki: “Ik benader bijvoorbeeld bekende magazines over de producten waarvoor wij de pr doen, om zo voor free publicity te zorgen. We versturen bijvoorbeeld ook kleding naar sterren als Rihanna, Jennifer Aniston en Selena Gomez.”

E-commerce Marketing Sales bij Tio

Wil je ook stage lopen in een wereldstad? Leer de kneepjes van het online-marketingvak bij Hogeschool Tio. Na de opleiding E-commerce Marketing Sales geef jij online en offline verkopen een flinke boost, voor kleine bedrijven en multinationals. 

Hotel- en Eventmanagement bij Tio

Bij de studie Hotel- en Eventmanagement stap je in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. Jij bent in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten, ook online. Elk verblijf en evenement weet jij tot een succes te maken.

 

Foto: Romy

Studeren bij Hogeschool Tio iets voor jou?

Wil jij les krijgen in kleine klassen, van docenten uit de praktijk en in een prettige omgeving? Dan is studeren bij Tio iets voor jou. Tio heeft hbo- en mbo-opleidingen op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, e-commerce en business. 

Andere pluspunten van Hogeschool Tio:

  • - veel studiebegeleiding
  • - internationale mogelijkheden
  • - snel studeren

Vestigingen Hogeschool Tio:

 

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat ga jij doen na je eindexamen?
Op examenreis natuurlijk!
(57%)
Alleen maar chillen
(29%)
Werken
(14%)
Totaal aantal stemmen: 7
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...