Win DVD 'Girls' seizoen 6

Gepubliceerd op: 26-06-2017

De populaire serie Girls, over het hectische leven van vier vrouwelijke twintigers is terug voor het zesde en daarmee laatste seizoen. De met een Emmy en twee Golden Globes bekroonde komische dramaserie, is vanaf 26 juli te verkrijgbaar op DVD. Vriendinnen Hannah, Marnie, Jessa en Shoshanna proberen nog altijd achter de zin van het leven te komen en leren in die zoektocht zichzelf en ook elkaar steeds beter kennen. Ze wonen al een paar jaar in New York, maar de vriendinnen zijn er nog steeds niet over uit wat ze willen van jongens, elkaar of van zichzelf.

Zie hoe de vriendinnen stuk voor stuk voor herkenbare, gênante en hilarische dilemma’s komen te staan. Girls wordt geprezen om het realistische en herkenbare beeld dat er wordt geschetst over het leven van de vriendinnen. Hannah probeert koste wat het kost een baan te vinden bij een bekend magazine, maar de onzekerheid slaat toe als het lijkt alsof iedereen om haar heen wel een succesvol leven leidt.

Zullen de vriendinnen in dit laatste seizoen dan eindelijk hun leven op de rit krijgen met misschien ook wel een stabiele relatie? Geniet van nieuwe belevenissen van Hannah (Lena Dunham; Tiny Furniture), Marnie (Allison Williams; The Mindy Project), Jessa (Jeminma Kirke; Tiny Furniture) en Shoshanna (Zosia Mamet; Mad Men). Girls heeft 2 Golden Globes gewonnen voor beste TV-serie en beste actrice (Lena Dunham).

TKMST mag 4 x de DVD 'Girls' seizoen 6 weggeven! Winnen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Girls seizoen 6' naar redactie@tkmst.nl.

Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

 

 


 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Joekie van Haagen volgt de Ad Ondernemen aan de Rotterdam Academy, nadat ze de mbo-opleiding Internationale Groothandel op het Bredase Florijn College volgde, in de richting junior accountmanager.“Ik ben een late leerling, ik was 22 toen ik van het mbo...Lees blog post
Wordt er iemand in jouw klas gepest?
Ja
(56%)
Nee
(44%)
Totaal aantal stemmen: 77
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...