Win DVD 'Wonder Woman'

Gepubliceerd op: 12-09-2017
Warner Bros. Home Entertainment brengt op 11 oktober de epische superheldenfilm Wonder Woman uit op 4K UHD, (3D) Blu-ray, DVD en via VOD. Met in de hoofdrol de oogverblindend mooie en krachtige Gal Gadot (Fast & Furious, Entourage, Date Night) als Diane Prince, prinses van de Amazones. Chris Pine (Star Trek, This Means War, Into the Woods) vertolkt de rol van Steve, een Amerikaanse piloot en we zien ook Nederlandse schoonheid met Doutzen Kroes, als één van de krijgers van het eiland Themyscira.


Synopsis Wonder Woman

Diane Prince heeft als klein meisje altijd de wens gehad om mee te vechten met de Amazones op haar eiland Themyscira. Tegen de wil van haar moeder, Hippolyta (Connie Nielsen; 3 Days to Kill, Nymphomaniac, The Hunted) in, besluit Diane te trainen om een onverslaanbare krijgster te worden. Wanneer de Amerikaanse piloot Steve (Chris Pine) op het eiland strandt en vertelt over een grote oorlog die gaande is in de buitenwereld, houdt niets Diane tegen om daar te vechten voor gerechtigheid. Ze gelooft dat de oorlog wordt geleidt door Ares, de god van de oorlog, en is vastbesloten hem te verslaan. Samen met Steve verlaat Diane haar vertrouwde eiland en reizen ze af naar Londen om informatie in te winnen en een goed team samen te stellen. Wat volgt is een groot en emotioneel gevecht om de mensheid te redden. Vechtend in deze alles vernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.
Wonder Woman is geregisseerd door Patty Jenkins die eerdere films heeft geproduceerd als Monster, de TV-serie The Killing en de HBO hitserie Entourage.
 
TKMST mag 3 x de DVD 'Wonder Woman' weggeven. 
Wil je de DVD winnen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'DVD Wonder Woman' naar redactie@tkmst.nl 

Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Joekie van Haagen volgt de Ad Ondernemen aan de Rotterdam Academy, nadat ze de mbo-opleiding Internationale Groothandel op het Bredase Florijn College volgde, in de richting junior accountmanager.“Ik ben een late leerling, ik was 22 toen ik van het mbo...Lees blog post
Wordt er iemand in jouw klas gepest?
Ja
(56%)
Nee
(44%)
Totaal aantal stemmen: 77
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...