Win DVD Lucifer S1

Gepubliceerd op: 06-11-2017

Duivelse dilemma's in The City Of Angels - Lucifer seizoen 1

Warner Bros. Home Entertainment neemt je vanaf 11 oktober mee in de wereld van de duivel, met het eerste seizoen van de serie Lucifer, gebaseerd op het DC Comics personage Lucifer Morningstar. De serie, geschreven door Tom Kapinos (Californication), en op IMDB gewaardeerd met een 8.3, vertelt het verhaal van de duivel die verveeld is geraakt en besluit een nieuw leven op te bouwen in The City of Angels. Tom Ellis (Rush, EastEnders) kruipt in de huid van de charismatische Lucifer Morningstar.  

Lucifer

Ontevreden als heerser van hel besluit Lucifer afstand te doen van die titel. Hij besluit zich te vestigen in Los Angeles, waar hij eigenaar wordt van een goedlopende nachtclub. Hier vermaakt hij zich met zijn drie grote passies: wijn, vrouwen en muziek. Wanneer een bloedmooie popster in zijn armen wordt doodgeschoten, wordt hij herinnerd aan een emotie die hij al jaren niet heeft gevoeld. Hij is weer in staat gevoelens te hebben voor een menselijk wezen...  Dit besef verontrust niet alleen Lucifer zelf, maar ook zijn beste vriendin en vertrouwenspersoon Mazikeen (Lesley-Ann Brandt; The Librarians), een demoon in de vorm van een elegante jonge vrouw. 

Na de moord komt Lucifer op de radar van rechercheur Chloe Dancer (Laura German; Chicago Fire). Immuun voor zijn krachten, raakt zij geïntrigeerd door zijn vermogen om mensen hun diepste, meest duistere verlangens te laten uitspreken en criminelen te laten boeten voor hun daden. Zou Lucifer ooit nog terug willen keren naar de onderwereld?

TKMST mag 3 x de DVD Lucifer seizoen 1 weggeven. 
Wil je de DVD winnen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Lucifer' naar redactie@tkmst.nl 

Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Joekie van Haagen volgt de Ad Ondernemen aan de Rotterdam Academy, nadat ze de mbo-opleiding Internationale Groothandel op het Bredase Florijn College volgde, in de richting junior accountmanager.“Ik ben een late leerling, ik was 22 toen ik van het mbo...Lees blog post
Wordt er iemand in jouw klas gepest?
Ja
(56%)
Nee
(44%)
Totaal aantal stemmen: 77
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...