Rampscenario 4: Een klopgeest in je verwarming

Gepubliceerd op: 02-02-2011

 

rampscenario 4Technische uitdaging: Na al je wilde nachten als student wil je eindelijk een keer vroeg naar bed en genieten van rust en stilte. Je hebt je huisgenoten verjaagd en jezelf in absolute zen-mood tussen de lakens gevouwen, wanneer een hard getik op je zenuwen begint te werken. Je verwarming klengelt lekker door en als je je warme bed hebt verlaten om aan de thermostaat te knutselen, houden je ijzige voeten en het getik je tot diep in de nacht uit je broodnodige schoonheidsslaap. Tijd om actie tegen het rammende wezen te ondernemen.

Oplossing: Je klopgeest is een creatie van lucht in de radiator. Om hem te verjagen, moet je de boel eerst lekker opstoken. Zet de verwarming op een graadje of 25 en draai het kraantje van je radiator open. Nu heb je in je hand een ontluchtingssleuteltje. Als dat niet op het ontluchtingskraantje aan de zijkant van je verwarming zit, zul je even langs de bouwmarkt moeten. Eenmaal in het bezit van zo’n handig instrumentje, steek je deze in het speciale kraantje, je draait hem open, houdt een handdoek onder het gaatje en hoort de lucht ontsnappen. Welterusten.

Rampscenario 1 Doorgeslagen stoppen
Rampscenario 2 Verstopt putje
Rampscenario 3 Lekke band

Wil je Dummie tips over een ander onderwerp op tkmst.nl? Laat dan hieronder je reactie achter!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat ga jij doen na je eindexamen?
Op examenreis natuurlijk!
(40%)
Alleen maar chillen
(40%)
Werken
(20%)
Totaal aantal stemmen: 5
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...