Win DVD 'Westworld S1'

Gepubliceerd op: 07-12-2017

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 8 november het langverwachte eerste seizoen van Westworld op 4K UHD, Blu-ray en DVD en is daarmee de eerste televisieserie die wordt uitgebracht op 4K UHD. Deze topserie van HBO is gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker van Michael Crichton uit 1973. Westworld wordt op IMDb beoordeeld met een 9 en is een serie die je gezien moet hebben. Cowboys, pistolen, paarden en saloons; waan je in een andere wereld in het visueel prachtige Westworld!      

Westworld

De serie is genomineerd voor vier Golden Globes, 22 Emmy® Awards en bekroond met drie Critics Choise Television Awards. De serie is geschreven door Jonathan Nolan (Memento, Interstellar en The Dark Knight) en Lisa Joy (Burn Notice, Pushing Daisies) en kent een sterke cast met Anthony Hopkins (Hannibal, Silence of the Lambs), Ed Harris (A Beautiful Mind, Run all Night) en James Marsden (X-Men, Enchanted).

Hosts

Welkom in Westworld, een amusementspark die zijn gelijke niet kent. Dit technologisch geavanceerd Western-themapark wordt bevolkt door synthetische androïden die "hosts" worden genoemd. De hosts, die er als levensechte cowboys en dames van plezier uitzien, volgen iedere dag de verhaallijn die voor hen is geschreven, tenzij ze worden beïnvloed door bezoekers van het park. Tegen exorbitant hoge prijzen kunnen de bezoekers zich uitleven in het Wilde Westen, zonder angst voor vergelding. De makers van de hosts hebben een kunstmatig bewustzijn ontwikkeld die vergelijkbaar is met, maar toch afwijkt van het menselijke bewustzijn.

TKMST mag 3 x de DVD Westworld S1 weggeven. 
Wil je de DVD winnen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Westworld' naar redactie@tkmst.nl 

Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Joekie van Haagen volgt de Ad Ondernemen aan de Rotterdam Academy, nadat ze de mbo-opleiding Internationale Groothandel op het Bredase Florijn College volgde, in de richting junior accountmanager.“Ik ben een late leerling, ik was 22 toen ik van het mbo...Lees blog post
Wordt er iemand in jouw klas gepest?
Ja
(56%)
Nee
(44%)
Totaal aantal stemmen: 77
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...