Winactie Scribblenauts Showdown

Gepubliceerd op: 07-03-2018
See video

Roep je vrienden bij elkaar, want vanaf 7 maart kun je in de gloednieuwe partygame Scribblenauts Showdown het tegen ze opnemen in verschillende minigames! Scribblenauts Showdown verschijnt voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Scribblenauts is van oorsprong een puzzelspel, waarbij je fantasie de enige beperking is bij het oplossen van de puzzels. In deze gloednieuwe game zit een versus-modus, waarin twee spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in meer dan 25 mini-spelletjes, er is een showdown-modus voor maximaal vier spelers en je kunt nog steeds alleen puzzelen. Je kunt ook een Scribblenaut kiezen en ontwerpen zodat ze op je lijken; nog meer plezier gegarandeerd!

Winnen? Stuur een e-mail met als onderwerp 'Scribblenauts Showdown' en je voorkeur voor console naar info@tkmst.nl. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

 

 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat vind je belangrijker bij de keuze voor een studie? De stad of de studie zelf
De studie
(100%)
De stad
(0%)
Beide even belangrijk
(0%)
Totaal aantal stemmen: 1
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...