Examenkandidaten zijn heilig!

Gepubliceerd op: 17-05-2018

TKMST blogt over de examens! Iris (vwo) deelt haar ervaring in een #examenblog. Na haar examen Engels ging ze ter ontspanning even in de tuin werken en dat kan ze iedereen aanraden. 

Well, I found this exam to be quite splendid, dare I say. It was like having an exquisite sip of English tea, complimented by a hint of lemon. However, I wouldn’t go as far as saying that it was as pleasant as having a spoonful of apple crumble pie with cream, the reason being that VERDORIE DIE VOLGORDE VAN DE TEKST OVER FIGURATIVE SPEECH GEWOON AL GOED STOND! k heb me toch zitten wikken en wegen! Zelf had ik al het idee dat de volgorde best gewoon abcd kon zijn. Maar, dat zouden ze nooit doen, toch? TOCH? WEL DUS! Manmanmanmanman.


Please excuse my anger, it’s just that we needed to stand in our shoes very, very stevig today.

Nu dat out of the way is… Prima examen hoor. Weer wat geleerd over baarden en dat hipsterheid in verbinding staat met ‘back to basic’ willen gaan. Mogen we ook zo een stroming voor de vrouwen alstublieft? Wapperend okselhaar, vachtjes op de benen, haartransplantaties op de decolletés… Ik zie het wel zitten.

Over puur natuur gesproken, na het examen heb ik nog even in de tuin gewerkt. Dit zeg ik niet om mijn ego te strelen, ik wil het iedereen simpelweg even aanraden. Eens iets anders doen dan alleen maar met je hoofd werken is echt heerlijk. En laten we eerlijk zijn: elke andere vorm van ontspanning komt steevast neer op iets digitaals.

Compleet off-topic: laten we een petitie maken tegen vliegjes die in de ogen, monden en oren van examenkandidaten vliegen. Laten we even eerlijk zijn: wij zijn heilig deze maand. Vliegjes moeten bestraft worden, ons kussen moet altijd lekker liggen en we hebben het recht op een aanmoedigende glimlach van elke persoon die we tegenkomen. Amen.

 

Door: Iris Veltman
Vak: Engels (vwo)
Datum: 16 mei 2018
 


Wil jij ook bloggen of vloggen voor TKMST? Check hier alle info of stuur een mailtje naar redactie@tkmst.nl

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat ga jij doen na je eindexamen?
Op examenreis natuurlijk!
(50%)
Alleen maar chillen
(25%)
Werken
(25%)
Totaal aantal stemmen: 8
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...