Verras een geslaagde vriend(in)!

Gepubliceerd op: 07-06-2018

Het schooljaar is bijna ten einde en dat betekent voor de leerlingen en studenten in het laatste studiejaar een spannende tijd; zijn zij geslaagd? Natuurlijk houd jij ook je vingers gekruist voor je vrienden die de komende weken de uitslag te horen krijgen. En bij een positief bericht wil je de geslaagde natuurlijk ook gelijk feliciteren. Wij zetten samen met Greetz een aantal cadeautips op een rijtje:  

Ballonnen
Deze helium ballonnen zijn hartstikke leuk om iemand die is geslaagd mee te verrassen. Ze worden bezorgd in een grote doos en komen bij het openmaken letterlijk naar boven zweven. Een bijzondere en leuke ervaring om dit een keertje mee te maken. 

Er zijn verschillende modellen ballonnen (zoals het champagneglas) te vinden en bij sommige ballonnen kun je zelfs een foto toevoegen van de geslaagde. 
 
Bekijk alle ballonnen.

Bloemen 
Een bloemetje is altijd goed. Want wie wordt er niet vrolijk van bloemen? Handig is ook dat je de bloemen snel kunt laten bezorgen. Bestellingen voor 16:00 zelfs nog dezelfde dag. Weet je dus of je beste (vriend)in geslaagd is? Dan kan hij of zij vandaag nog een mooie bloemen tegemoet zien. 

Bekijk alle bloemen. 

 

Kaartje
Klein maar fijn. Want een cadeau hoeft niet altijd groot te zijn. Wil je snel even iemand feliciteren? Dat kan prima via een kaartje. Leuk is de mogelijkheid om eigen fotomateriaal in de kaart te verwerken. Zo kun je dus een foto van de geslaagde (of jullie samen) op de kaart zetten. De kaart zelf kun je in drie verschillende formaten opsturen. 
 
Bekijk alle kaartjes voor als er iemand is geslaagd. 


T
aartje of gebakje 
Na alle inspanningen rond het maken van de examens of het schrijven de scripties mag het behalen van de diploma ook wel echt gevierd worden. En daar hoort ook wat lekkers bij. Via Greetz kun je nu ook gebakjes en taarten laten bezorgen. Taart, cupcakes, donuts en andere gebakjes kun je snel sturen naar de geslaagde. Hoewel de taarten en gebakjes standaard al onweerstaanbaar zijn, kun je deze ook personaliseren. Laat een bijzondere foto van jullie beide op de taart drukken, en werk deze saampjes weg.

Bekijk alle taarten en gebakjes voor het slagen.  

 

 

Beautypakket 
Voor vriendinnen zijn de geschenksets van Rituals ook een waardevolle aanwinst om na alle inspanningen lekker te ontspannen. In de sets kun je o.a. doucheschuims, douchepasta’s, scrubs en bodylotions vinden. Perfect om alle stress van je lichaam te poetsen!

Bekijk alle beauty cadeautjes.

 

Genoeg keuze dus voor een leuke verrassing. Nu hopen dat (jij? en) iedereen slaagt! Woensdag 13 juni weten we het!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat ga jij doen na je eindexamen?
Op examenreis natuurlijk!
(40%)
Alleen maar chillen
(40%)
Werken
(20%)
Totaal aantal stemmen: 5
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...