Hotelkamer

Gepubliceerd op: 22-06-2011

Het klinkt voor sommigen wat luxe in de oren en dat is het voor een student misschien ook wel een beetje. Maar het is wel degelijk mogelijk om als student in een hotel te wonen. Op dit moment kun je alleen nog maar in Amsterdam in een studentenhotel verblijven. Er zijn echter plannen om ook in andere steden dergelijke hotels te bouwen. Zo wordt er gesproken over eventuele hotels in Rotterdam, Leiden, Utrecht en Groningen.

Een hele maand in het – al bestaande - hotel in Amsterdam, Casa400 genaamd, verblijven, kost je zo’n €400. Voor dat bedrag krijg je een gemeubileerde kamer van ongeveer 24m2 inclusief een badkamer en lcd-televisie. De keuken deel je met medebewoners. In de maanden juni tot en met september zul je echter een ander onderkomen moeten vinden, want dan wordt het hotel geëxploiteerd als ‘normaal’ hotel.

 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat ga jij doen na je eindexamen?
Op examenreis natuurlijk!
(40%)
Alleen maar chillen
(40%)
Werken
(20%)
Totaal aantal stemmen: 5
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...