2

Doe-tips

Gepubliceerd op: 16-06-2014

Even geen zin om te leren? Lees een boek, kijk een film of ga iets leuks doen! 

Agenda

 

steven universe

Kijktip: Steven Universe vanaf 18 augustus

Steven Universe gaat over de avonturen van Steven, het ultieme "jonge broertje" van een team magische bewakers van de mensheid — the Crystal Gems. Steven is dan wel niet zo machtig als de Crystal Gems. Of zo slim. En hij heeft niet zoveel controle over zijn krachten, die hij heeft gekregen van het juweel uit zijn navel, maar dat weerhoudt hem er niet van om samen met Granaat, Amethist en Parel op hun magische avonturen mee te gaan. Steven weet altijd op een verrassende manier de boel te redden!

Steven Universe, vanaf 18 augustus elke schooldag om 19:15 uur op Cartoon Network!


Vondelpark openluchttheater vanaf 5 mei 2014

Van 5 mei tot eind augustus 2014 presenteert Het Vondelpark Openluchttheater, midden in het beroemde Vondelpark, een overvol programma met bijzondere concerten en verrassende optredens van Nederlands neusje van de zalm op het gebied van cabaret, dans, kindervoorstellingen en muziek.

Bezoek de site voor meer informatie

Terug naar boven


The Art of the Brick vanaf 27 mei 2014

De geweldige tentoonstelling The Art of the Brick werd door CNN uitgeroepen tot één van de top 10 exposities ter wereld die je gezien moet hebben. Meer dan vijfenzeventig kunstwerken, opgebouwd uit ruim één miljoen LEGO-stenen zijn tijdelijk te zien in Amsterdam EXPO.

De man achter deze unieke en levensgrote bouwwerken van LEGO is de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya. Van een zes meter lang T-Rex skelet van 80.020 steentjes tot wereldwijd bekende kunstwerken van Da Vinci, Vermeer en Rembrandt in 2D en 3D, alles gemaakt van LEGO.

Als kers op de taart is aan de expositie een Play Zone toegevoegd waar kleine (én grote) bezoekers zelf creatief aan de slag kunnen met de bekende bouwsteentjes.

Bezoek de site voor meer informatie

Terug naar boven


 

DOMunder vanaf 3 juni 2014

DOMunder - Een ondergrondse ontdekking voor jong en oud! DOMunder maakt de geschiedenis die verborgen ligt onder Domplein zichtbaar voor jong en oud. Je ziet waarom Utrecht in de middeleeuwen het centrum van Nederland was. Zelfs de verwoestende storm die in 1674 het schip van de Dom deed instorten, maak je mee.

Deze archeologische attractie is vanaf 3 juni iedere dag geopend!

Bezoek de site voor meer informatie

Terug naar boven


South Pacific vanaf 1 juli

Journey to the South Pacific neemt je mee naar de weelderige tropische eilanden van het afgelegen West-Papoea, waar het leven zowel boven als onder het wateroppervlak bloeit. Laat je rondleiden door de jonge eilandbewoner Jawi. Hij neemt je mee naar een magische plek waar walvishaaien, zeeschildpadden en mantaroggen zwemmen.

Het grootbeeldfilmtheater Omniversum in Den Haag biedt veel unieke IMAX-films. Naast thema’s als cultuur, natuur en wetenschap, komen ook muziek, geschiedenis en entertainment aan bod. De IMAX-films bekijk je niet zomaar. Door de unieke projectietechniek en het geavanceerde geluidssysteem zit je als het ware in de film en beleef je het ook! Ga dat zien!

Bekijk hier onze winactie en win kaarten voor de film!

Bezoek de site voor meer informatie

Terug naar boven


 

Hitchcock Touch 24 juli t/m 12 oktober 2014

Deze zomer eert EYE de meest iconische en invloedrijke Britse regisseur aller tijden, Alfred Hitchcock, met een groot retrospectief inclusief negen gerestaureerde stille films, te zien in nieuwe, digitale kopieën. Een deel hiervan zal tijdens het retrospectief in EYE een tour maken langs de Nederlandse filmtheaters.

The Hitchcock Touch vindt plaats van 24 juli t/m eind september en wordt omlijst met live-muziek, een cursus en lezingen.

Bezoek de site voor meer informatie

Terug naar boven


 

Het Scheepvaartmuseum het hele jaar door

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. In prikkelende, interactieve tentoonstellingen ontdek je op je eigen manier 500 jaar maritieme geschiedenis. Sfeervolle objecttentoonstellingen tonen het beste uit de vooraanstaande collectie.

Het Scheepvaartmuseum is volledig vernieuwd maar ademt nog steeds geschiedenis, het is een prachtig stoer gebouw in het hart van Amsterdam.

Bezoek de site voor meer informatie

Terug naar boven

 
2

Reacties

Anoniem zegt:

23/06/2012 om 10:22

Chalet Girl is niet echt een film om in deze tijd van het jaar te kijken. Het speelt zich namelijk af rond kerstmis.

Scarlett zegt:

13/02/2012 om 23:33

The Social Network is 1 van mijn favoriete films! Zeker kijken als je vrije tijd hebt. En Whip it is ook niet verkeerd.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat ga jij doen na je eindexamen?
Op examenreis natuurlijk!
(50%)
Alleen maar chillen
(25%)
Werken
(25%)
Totaal aantal stemmen: 4
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...