Recensies

Gepubliceerd op: 03-06-2014

Liefdeslessen (boek)


Echte liefde, echte levens, echte seks. 'Wie wordt er nou verliefd op mij?' Donna weet het zeker: dat gaat niet gebeuren. Ze is veel te bijdehand om verliefd op te worden, en zelf is ze ook niet zomaar onder de indruk van de eerste de beste. Dus wanneer een knappe student voor haar valt, krijgt ze het benauwd. Kan ze haar angsten overwinnen en de liefde toelaten?
Lees recensie



Fangirl (boek)


Cath is fan van Simon Snow, een Simon-fan zijn betekent voor haar net zo veel als kunnen ademen voor de rest van de mensheid. Als Cath niet over Simon Snow leest, in boeken waarin hij de hoofdpersoon is of op forums, dan schrijft ze fanfictie. Tot nu toe was haar tweelingzus Wren net zo gek op Simon, maar nu ze gaan studeren is het fangirlen er voor Wren wel een beetje af. Cath zal nu dus alleen door haar veelal fictieve leven moeten gaan. Maar is ze daar wel klaar voor?
Lees recensie


The Fault in Our Stars (boek)


Ondanks een medisch wonder, dat haar leven voor een nog onbepaald stukje tijd weet te rekken, weet de 16-jarige Hazel Grace dat ze haar gevecht met alvleesklierkanker niet gaat winnen. In John Greens veel geprezen boek The Fault in Our Stars (Een Weeffout in Onze Sterren), volgen we het verhaal van Hazel en Augustus, een van kanker genezen jongen die het leven van Hazel totaal op zijn kop zet.
Lees recensie


2 Broke Girls (serie)


Beste vriendinnen Max (Kat Dennings) en Caroline (Beth Behrs) werken nog steeds als 2 Broke Girls serveersters in Brooklyn, maar de toekomst ziet er goed uit voor hun start-up. Er onstaat een sterke vraag naar Max's cupcakes na een goede review van een beroemde TV-persoonlijkheid, een mazzeltje op het gebied van onroerend goed en een verrassende bron van inkomsten. Met als hoogtepunt: de grote opening van Max's Homemade Cupcakes!
Lees recensie


Opstaan, aankleden, niet doodgaan (boek)

Wie het leven bekijkt door de bril van Hanna Bervoets, ziet de dingen anders. Soms geeft dat ogenschijnlijk banale zaken een onvermoede glans. Ketchup bijvoorbeeld. Maar als je net als Bervoets nog iets verder op het alledaagse inzoomt, krijg je de schrik van je leven. Want: wie een vergrootglas boven een mier houdt, ziet een buitenaards wezen.
Lees recensie


Bij Starbucks heet ik Amy (boek)


"Bij Starbucks heet ik Amy. Tenminste, in de ochtendspits, als het zo druk is dat je je naam moet opgeven om te voorkomen dat de personeelsleden in de war raken bij het maken van de duizen half-caf soy lattes extra hot. Omdat ze Els te moeilijk vinden, noem ik mezelf Amy." Vijf jaar geleden vertrok Els Quaegebeur naar New York City. In Bij Starbucks heet ik Amy beschrijft ze haar dagelijks leven en de bijzondere New Yorkers die ze ontmoet.
Lees recensie

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat ga jij doen na je eindexamen?
Op examenreis natuurlijk!
(50%)
Alleen maar chillen
(25%)
Werken
(25%)
Totaal aantal stemmen: 4
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...