Disclaimer

Gepubliceerd op: 13-04-2010

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via TKMST.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

Auteursrecht
EDG Media behoudt het recht - tenzij anders overeen gekomen met de auteur - ingezonden materiaal in te korten, aan te passen dan wel niet te plaatsen. TKMST Media behoudt zich tevens het recht voor - tenzij anders is overeengekomen met de auteur - artikelen en/of meningen te verwijderen. Dit geldt zowel voor tekst als muziek en beeldmateriaal.
Een bezoek(st)er van de TKMST.nl mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in TKMST.nl opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van TKMSTMedia (ook niet via een eigen netwerk).

 
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
De strijd is keihard gestreden tijdens de laatste dag van het EK voor beroepen! En dat werd gevierd, Team NL ging samen met Kaj los in het Holland House! Wat is Skills Talents? Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’ers in...Lees blog post
Wordt er iemand in jouw klas gepest?
Ja
(56%)
Nee
(44%)
Totaal aantal stemmen: 77
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...