TKMST Producten

Gepubliceerd op: 13-04-2010

Let op: de TKMST-tests zijn nog tot 1 juli 2018 te maken.

Als u na deze datum nog ongebruikte test-tickets heeft, dan kunt u contact opnemen met info@tkmst.nl. We bieden u dan graag een passende alternatieve oplossing aan.


TKMST.nl
TKMST is een crossmediaal platform dat scholieren helpt met het kiezen van een studie of een beroep. Op TKMST.nl kunnen uw leerlingen zoeken naar beroepen en opleidingen, tests maken, studentensteden ontdekken en nog veel meer. Maar TKMST.nl is vooral de site waar leerlingen ervaringen lezen van studenten en waar ze al hun vragen kunnen stellen.


TKMST Monitor
TKMST Monitor is een onderzoek over studie- en beroepskeuze van Malmberg in samenwerking met Blauw Research. Uw medewerking aan dit onderzoek is onmisbaar en daar stellen wij graag iets tegenover. Als honderd of meer leerlingen van uw school aan het onderzoek meedoen ontvangt u een rapportage met de resultaten van uw eigen school. Uw eigen school wordt vergeleken met  andere scholen. Het gaat dan om vragen over studie- en beroepskeuze maar ook over bijvoorbeeld de sfeer op school en de kwaliteit van de lessen. Voor de leerlingen is dit een goede oefening omdat zij bij het beantwoorden van de vragen stil moeten staan bij hun studie- en beroepskeuze. Bovendien krijgen zij een leerlingrapportage.

Hoe doet u mee?

Uw leerlingen kunnen online de vragenlijst invullen. Dit kost slechts 12 minuten. Hebben meer dan honderd leerlingen van uw school meegedaan aan het onderzoek, stuur dan een e-mail naar hogeronderwijs@qompas.nl en u ontvangt een rapportage over uw school.

TKMST Test
Met de TKMST Test krijgt u op een snelle en makkelijke manier inzicht in de belangstelling van uw leerling als het gaat om profiel- en sectorkeuze. U kunt de test gemakkelijk en snel (klassikaal) inzetten. De leerling kan vervolgens met de score meteen zelf zoeken naar opleidingen en beroepen. De TKMST Test is er voor vmbo, havo/vwo en mbo.
TKMST Test bestellen

TKMST Gids
De TKMST Gids is een naslagwerk voor scholieren in het (voor)eindexamenjaar die zich voorbereiden op de stap naar het hoger onderwijs. De TKMST Gids bevat een overzicht van alle opleidingen en instellingen op hbo en wo-niveau en informatie over studiekeuze en studeren in het algemeen.

U kunt de TKMST Gids van het afgelopen jaar bestellen.*
Met ingang van 2014 zal de TKMST Gids niet meer opnieuw worden uitgebracht. De TKMST Gids van schooljaar 2013/2014 is nog wel bestelbaar via deze site.


Docentenagenda
De Docentenagenda is er voor alle onderwijsniveaus (basisschool, voortgezet onderwijs, mbo, hbo en universitair onderwijs. De Docentenagenda bevat onder meer cijferlijsten, een overzichtelijk opgezet calendarium, roosterpagina’s, rekentabellen voor het berekenen van proefwerk- en rapportcijfers, een informatiekatern met nuttige adressen en de data van de eindexamens en de schoolvakanties.
U kunt de Docentenagenda ook een geheel eigen uitstraling geven met uw eigen logo of zelfs de voorkant geheel naar eigen ontwerp laten maken.

 
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Jorn is bij één van ‘s werelds meest energie efficiënte energiecentrales MET een skipiste op het dak. Wil jij meehelpen Nederland en de rest van de wereld mooier en beter te maken? Dan is een studie in de bouw echt iets voor jou!In de bouw- en...Lees blog post
Wat ga jij doen na je eindexamen?
Op examenreis natuurlijk!
(57%)
Alleen maar chillen
(29%)
Werken
(14%)
Totaal aantal stemmen: 7
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...