Werken in de energie sector

Studies (72)

Meer weten over werken in de energie?

Vraag dan het informatiepakket over werken in de energiesector aan!


Foto: © https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

Werken in de energiesector

WATT? - Werken in de energiesector

Welkom bij WATT?. WATT? geeft je informatie over beroepen in de energiesector. Want werken bij energiebedrijven biedt je de komende jaren prima loopbaanmogelijkheden. Als je een technische achtergrond hebt, tenminste.

Méér weten over werken bij energiebedrijven? Kijk op www.watt.nl.

Vijf redenen om te kiezen voor de energiesector

Benieuwd wat de energiesector jóu te bieden heeft? We hebben de vijf belangrijkste redenen om te kiezen voor de energie op een rijtje gezet.

Reden 1: Prima doorgroeimogelijkheden
De komende tien jaar gaat bijna een derde van de werknemers in de energie met pensioen. Dat betekent dat je doorgroeimogelijkheden ook behoorlijk groot zijn.

Reden 2: Vrijheid én verantwoordelijkheid
We kunnen geen dag zonder stroom, warmte of aardgas. Jíj zorgt ervoor dat we dat ook niet hoeven. Die verantwoordelijkheid moet je wél aan kunnen. Maar als je dat eenmaal kunt, krijg je ook alle vrijheid om je werk waar mogelijk zelf in te richten.

Reden 3: Elke dag is anders
De ene dag werk je samen met directe collega’s of specialisten uit andere vakgebieden, de volgende ben je in je eentje op stap. Je werkt nu eens binnen, dan weer buiten. Het enige dat wél zeker is: geen dag is hetzelfde!

Reden 4: Werken met de nieuwste technieken
Techniek verandert continu. Zodra een nieuwe techniek bedacht is, ben je één van de eersten die ermee werkt. Wie weet wat er over twintig jaar allemaal mogelijk is!

Reden 5: Baangarantie
Er is voldoende werk, en er blijft meer dan voldoende werk. Meer dan driekwart van de leerlingen krijgt na zijn opleiding gelijk al een vast contract aangeboden. En zelfs méér als je voor één van de vijf meest gezochte beroepen kiest.

Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Joekie van Haagen volgt de Ad Ondernemen aan de Rotterdam Academy, nadat ze de mbo-opleiding Internationale Groothandel op het Bredase Florijn College volgde, in de richting junior accountmanager.“Ik ben een late leerling, ik was 22 toen ik van het mbo...Lees blog post
Wordt er iemand in jouw klas gepest?
Ja
(56%)
Nee
(44%)
Totaal aantal stemmen: 77
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...