Basisopleiding Apothekersassistent

Overig

Algemene informatie

Wil je als apothekersassistente werken in een apotheek, ziekenhuis, huisartsenpraktijk of farmaceutisch bedrijf? Dan is de Basisopleiding Apothekersassistente van het NTI MBO-College echt iets voor je!

Goede toekomstperspectieven

Als apothekersassistente geef je voorlichting over medicijnen, je maakt medicijnen, levert medicijnen en helpt mee aan de administratie en het voorraadbeheer. Zorgvuldig werken is voor een apothekersassistente uitermate belangrijk. Je werkt in een zelfstandige apotheek, een apotheek van een ziekenhuis of bij een farmaceutisch bedrijf. Wanneer je in een ziekenhuisapotheek gaat werken, ben je medeverantwoordelijk voor zowel de medicatiebewaking van de patiënten als de geneesmiddelenverstrekking. Door de sterke groei van de gezondheidssector worden er veel goede apothekersassistenten gevraagd. Er wacht je dus een mooie carriëre. 

Wat is een basisopleiding?

De basisopleidingen van het NTI MBO-College zijn stuk voor stuk zeer gerichte opleidingen, maar gaan minder diep dan de volledige MBO-opleidingen. Je rondt een basisopleiding af met een NTI-diploma. De opleidingen zijn binnen korte tijd af te ronden en voordeliger in lesgeld dan de volledige MBO-opleidingen. Bovendien bevatten de basisopleidingen geen verplichte stage, zodat je de gehele opleiding thuis in jouw eigen tijd kunt volgen. Hierdoor zijn de basisopleidingen zeer geschikt als je meer invulling wilt geven aan jouw huidige functie of niet in de gelegenheid bent stage te lopen. Bij een aantal basisopleidingen kun je met het behaalde NTI-diploma met vrijstellingen doorstromen naar een volledige MBO-opleiding.
Instellingen (1)
InstellingStadBeoordeling
NTI - Cursussen, LeidenLeiden
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
LeidenNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Basisopleiding Apothekersassistent

Bij welke instellingen kun je Basisopleiding Apothekersassistent volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Basisopleiding Apothekersassistent volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...