Ondernemer horeca/bakkerij

MBO Niveau 4

Algemene informatie

Laat jij je hoofd niet zomaar op hol brengen? Dan heb jij het in je om een eigen zaak te beginnen. Een ondernemer horeca/bakkerij heeft een eigen zaak of is manager van een zaak. Als ondernemer bepaal je het beleid van je onderneming. Jij bent verantwoordelijk voor de gang van zaken. Je neemt medewerkers aan en je zorgt dat iedereen zich aan de wettelijke regels en voorschriften houdt. Tijdens de opleiding krijg je les in marketing-en managementtechnieken. Je leert een ondernemingsplan schrijven en personeel aannemen. Je krijgt ook les in Nederlands en in Engels. Ook leer je hoe je goed moet communiceren naar je medewerkers en naar je klanten toe.

Zit het ondernemen in je en hou je van de horeca/bakkerijbranche? Dan is de opleiding ondernemer horeca/bakkerij iets voor jou!

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot deze opleiding, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • Vmbo-diploma (kaderberoepsgerichte, theoretische of gemengde leerweg sector economie. Heb je een diploma van de sector zorg & welzijn, landbouw of techniek, dan moet je wiskunde, economie of een tweede moderne vreemde taal hebben gedaan.)
  • Mbo-diploma niveau 2 van een verwante opleiding met doorstroommodules en een positief advies.
  • Overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo.

Instellingen kunnen nog andere eisen stellen. Informeer hiervoor bij de instelling van je keuze.

Toekomstmogelijkheden

Alleen het afronden van de opleiding betekent niet automatisch dat je ook een eigen zaak kunt beginnen: ondernemen is hard werken en bovendien moet het economisch tij van jouw branche ook meezitten. Een eigen zaak behoort natuurlijk wel tot de mogelijkheden. Ook kun je wellicht als manager ergens beginnen. Doorstuderen met een soortgelijke opleiding op HBO-niveau kan ook.

Duur

Deze opleiding duurt 4 jaar.




Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (5)
StadLand
ArnhemNederland
EnschedeNederland
GroningenNederland
HilversumNederland
WageningenNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (1)
BeroepSector
Horecaondernemer café/bar en fastfoodHotel/Toerisme/Facilitair

Informatie over
Ondernemer horeca/bakkerij

Bij welke instellingen kun je Ondernemer horeca/bakkerij volgen?

(5) instellingen gevonden

Wanneer zijn er open dagen voor Ondernemer horeca/bakkerij?

(3) open dagen gevonden

In welke steden kun je Ondernemer horeca/bakkerij volgen?

(5) steden gevonden

Wat kun je worden met Ondernemer horeca/bakkerij?

(1) beroepen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...