Verkoopmedewerker vers supermarkt

MBO Niveau 2

Algemene informatie

Als Verkoopmedewerker Vers Supermarkt werk je op een versafdeling in een supermarkt (groente en fruit, vlees, vleeswaren, vis, kaas, brood / bake-off). Het is de taak van jou als Verkoopmedewerker er voor te zorgen dat de presentatie op de versafdeling er schoon en verzorgd uitziet en dat de voorraden op orde zijn. Je werkt niet alleen in de winkel maar ook in het magazijn. De opleiding verkoopmedewerker vers supermarkt leidt niet op tot een specifieke afdeling in de winkel maar zorgt ervoor de je op meerdere plekken kunt werken. Je bent gekwalificeerd om werkzaamheden uit te voeren in de verse voedingsbranche in de supermarkt. Het accent van je werk ligt zowel op werkzaamheden die op de winkelvloer worden uitgevoerd als op werkzaamheden in het magazijn.

Als Verkoopmedewerker werkt je in teamverband met jouw leidinggevende en andere verkoopmedewerkers. Je werkt altijd onder leiding van een afdelingschef. Omdat de marges binnen de supermarkt klein zijn (er wordt niet zoveel per product verdiend), ben je als verkoopmedewerker kostenbewust en zal je er alles aan doen om bederf en diefstal te voorkomen.

Bij de uitvoering van jouw taken moet je klantvriendelijk en collegiaal zijn. Je bent je bewust dat je werkt met verse producten en de kwaliteitseisen die de consument en de overheid stellen aan versproducten. De verkoopmedewerker Vers supermarkt is continu alert. Tijdens jouw werkzaamheden l;ater houd je steeds rekening met het effici├źnt werken en tegelijkertijd volgen van voorschriften met betrekking tot arbo en veiligheid, gezondheid en milieu. Daar leer je in deze MBO-niveau 2 opleiding rekening mee te houden.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot deze opleiding, moet je aan de volgende eisen voldoen:
-VMBO opleiding

Instellingen kunnen nog andere eisen stellen. Informeer hiervoor bij de instelling van je keuze.

Toekomstmogelijkheden

Je bent speciaal opgeleid voor de versafdeling van een supermarkt. Doorstuderen kan ook. Op mbo-niveau 3 kun je de opleiding versspecialist volgen

Duur

Deze opleiding duurt 2 jaar.

Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (2)
StadLand
GroningenNederland
HelmondNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Verkoopmedewerker vers supermarkt

Bij welke instellingen kun je Verkoopmedewerker vers supermarkt volgen?

(2) instellingen gevonden

In welke steden kun je Verkoopmedewerker vers supermarkt volgen?

(2) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...