Facility management

Overig

Algemene informatie

Facililty management is de zichtbare en onzichtbare motor van een organisatie. Een organisatie draait soepel als het gebouwenbeheer, de parkeervoorzieningen, de catering, de telecommunicatie, de logistiek en de interne dienstverlening goed geregeld zijn. De studie facility management richt zich op alle aspecten van het vergemakkelijken of veraangenamen van het werken en de vrijetijdsbesteding. Als facility manager is het van belang dat je beschikt over een zakelijke en een dienstverlenende houding. Daar wordt tijdens de opleiding dan ook aandacht aan besteed. Ook leer je aan de hand van problemen uit de praktijk verbanden te herkennen en gebruikswensen te vertalen naar facilitaire systemen.

Vakken

Management en organisatie, huisvesting en locatiebeheer, hospitality, mondelinge en schriftelijke communicatie, computervaardigheden, talenonderwijs, werkveldori├źntatie, wet- en regelgeving, management, marketing en communicatie.

 

Toelatingseisen

Profielen havo: C&M met economie of management & organisatie + wiskunde A of wiskunde B, E&M, N&G met Economie of management & organisatie, N&T met Economieof management & organisatie.

Profielen vwo: C&M met Economie of management & organisatie, E&M, N&G met Economie of management & organisatie, N&T met Economie of management & organisatie

Mbo niveau 4 diploma

Toekomstmogelijkheden

Na je studie kun je gaan werken in bijvoorbeeld een ziekenhuis, school, bij een gemeente, op een luchthaven, in een bungalowpark of attractiepark. Als facility manager houd je de bezoekers en medewerkers tevreden.
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
LeiderdorpNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Facility management

Bij welke instellingen kun je Facility management volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Facility management volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...