Allround reiniger in de voedselverwerkende industrie

MBO Niveau 3

Algemene informatie

De opleiding Allround reiniger in de voedselverwerkende industrie is een uitstroomrichting van de opleiding Schoonmaak & Glazenwassen (niveau 3). Voor deze opleiding is het van belang dat je een harde werker en betrouwbaar bent. Bovendien is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met andere collega's.

Als allround reiniger in de voedselverwerkende industrie werk je voor schoonmaakbedrijven die zich richten op het schoonmaken en ontsmetten van apparatuur en productieruimten in de voedselverwerkende industrie. Je maakt hierbij gebruik van een hogedrukreiniger en perslucht. Ook veeg en dweil je harde vloeren. Als het nodig is desinfecteer je machines en ruimtes ook, zodat deze weer zonder problemen gebruikt kunnen worden. In alle gevallen staat hygiëne hoog in het vaandel. Als Allround reiniger in de voedselverwerkende industrie kan je aan de slag bij grote bedrijven waar vlees en groenten worden gesorteerd. Dat doe je op één of meer verschillende locaties, zowel in teamverband als zelfstandig.

Toekomstmogelijkheden

Na afronding van de opleiding tot Allround reiniger in de voedselverwerkende industrie kan je aan de slag bij schoonmaakbedrijven die zich richten op het schoonmaken en ontsmetten van apparatuur en productieruimten in de voedselverwerkende industrie. Ook kan kan je doorstromen naar een middenkaderfunctie, zoals objectleider. Ook kun je je binnen hetzelfde niveau ontwikkelen in de specialistische reiniging.

Duur

Deze opleiding duurt 3 jaar.

Instellingen (0)
InstellingStadBeoordeling
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (3)
Steden (0)
StadLand
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (1)
BeroepSector
SchoonmakerHotel/Toerisme/Facilitair

Informatie over
Allround reiniger in de voedselverwerkende industrie

Welke opleidingen zijn verwant aan Allround reiniger in de voedselverwerkende industrie?

(3) opleidingen gevonden

Wat kun je worden met Allround reiniger in de voedselverwerkende industrie?

(1) beroepen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...