Bedrijfskunde .

WO Master

Algemene informatie

Ben je gedreven en heb je ambitie om het ver(der) te schoppen in het bedrijfsleven of de non-profit sector? Heb je een vooropleiding die niet gelijkaardig is aan een bedrijfseconomisch diploma, maar ben je hier wel in geïnteresseerd? Wil je een tweede diploma bovenop je basisopleiding? Of je carrière een nieuwe wending geven?

De MSc in de Bedrijfskunde biedt je

  • de kans om als niet-econoom op korte termijn managementvaardigheden te verwerven; 
  • de kans een brede kijk op managementissues en verschillende economische domeinen te ontwikkelen; 
  • wetenschappelijke kennis met aandacht voor toepassingen in de praktijk; 
  • een mix van docenten uit de academische wereld en professionals, die een constante link verzekert tussen theorie en praktijk door gastcolleges, testimonials, cases... 

De MSc in de Bedrijfskunde biedt je, met andere woorden, een brede kijk op het economisch gebeuren. Daarbij gaat er aandacht naar het bijbrengen van economische intuïtie en visie die noodzakelijk zijn voor een doordacht beleid.

In het bijzonder reikt deze master je de kennis en vaardigheden aan ter voorbereiding op beleidsondersteunende of –bepalende posities in allerlei organisaties.

De opleidingsonderdelen van de master zijn zo geselecteerd en opgebouwd dat ze je op een praktische manier vertrouwd maken met begrippen uit de bedrijfseconomie en technieken uit het bedrijfsbeleid.

Toelatingseisen

De toelatingsvoorwaarden vind je hier

Toekomstmogelijkheden

De MSc in de Bedrijfskunde leert je de (academische) vaardigheden om in het management van een organisatie werkzaam te zijn. Het opent carrière perspectieven in diverse gebieden zoals marketing, financiën, logistiek en overheid. Aangezien de MSc in de Bedrijfskunde gericht is op mensen met verschillende, niet-economische achtergronden, zijn de jobuitwegen van zeer uiteenlopende aard. De master laat zich uitstekend combineren met vaardigheden uit tal van andere opleidingen. De uiteindelijke combinatie van vaardigheden, en met gevolg jobuitwegen, is per persoon verschillend. Met de bagage van de MSc in de Bedrijfskunde ben je ook zeer goed voorbereid om als ondernemer je eigen bedrijf te starten. Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Duur

Deze opleiding duurt 1 jaar.
Instellingen (1)
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (3)
Steden (1)
StadLand
BrusselBelgië
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Bedrijfskunde .

Bij welke instellingen kun je Bedrijfskunde . volgen?

(1) instellingen gevonden

Welke opleidingen zijn verwant aan Bedrijfskunde .?

(3) opleidingen gevonden

In welke steden kun je Bedrijfskunde . volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...