Advanced technology

WO Bachelor

Algemene informatie

De Engelstalige universitaire bacheloropleding Advanced Technology is een jonge, praktijkgerichte studie die in het leven is geroepen op aandringen van het bedrijfsleven, dat om mensen met verschillende technische disciplines zit te springen. Om echt creatieve oplossingen te bedenken moet je een brede blik hebben, en niet 'gevangen' zitten in één vakgebied.

Bij de opleiding AT combineer je daarom kennis van Elektrotechniek, Scheikundige Technologie, Technische Natuurkunde, Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde. Deze verschillende disciplines zul je geïntegreerd tegenkomen tijdens deze bachelor. Dat heeft zo zijn voordelen, want problemen waarbij normaal gesproken een elektrotechnicus, werktuigbouwkundige en informaticus inschakelt tackel jij straks in je eentje! Bovendien weet je hoe de samenleving jouw oplossing het beste kan benutten. Dat maakt jou als AT-er een prima gesprekspartner voor het bedrijfsleven.

Na het afronden van de opleiding Advanced Technology ontvang je het internationaal erkende diploma 'Bachelor of Science' van Advanced Technology.

Toekomstmogelijkheden

Het behalen van de Bachelor of Science in Advanced Technology en het aanvullende certificaat voor Engels geeft je toegang tot werk en verdere opleiding wereldwijd. Je technologische en bedrijfskundige ervaring en ontwikkeling bieden je ongekende mogelijkheden in industrie, non-profit en het bedrijfsleven. Daarnaast geeft de opleiding Advanced Technology je een stevige bedrijfskundige en marketing basis om je eigen onderneming te starten.

Duur

Deze opleiding duurt 3 jaar.

Instellingen (1)
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (5)
Steden (1)
StadLand
EnschedeNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Advanced technology

Bij welke instellingen kun je Advanced technology volgen?

(1) instellingen gevonden

Welke opleidingen zijn verwant aan Advanced technology?

(5) opleidingen gevonden

In welke steden kun je Advanced technology volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...