Business process management & it

HBO Master

Algemene informatie

Werk jij als hbo-afgestudeerde op het grensvlak van bedrijfsprocessen en IT? Wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Of wil je het centraal management adviseren op het gebied van IT-investeringen en veranderingen binnen de organisatie?

De Open Universiteit verzorgt in samenwerking met Fontys Hogeschool ICT, de Haagse Hogeschool en de NHL Hogeschool één van de meest vooraanstaande studietrajecten op jouw vakgebied: de NVAO-geaccrediteerde Master of Science-opleiding Business Process Management & IT (BPMIT). Daarmee breng je binnen drie jaar je ambities binnen handbereik.

De masteropleiding Business Process Management & IT (Master of Science) is verdeeld in drie blokken. Elk blok behandelt één aspect van bedrijfsproces- en IT-management: integratie, verbetering en implementatie. Je kijkt naar de inrichting en prestaties van bestaande bedrijfsprocessen. Die analyseer je met het oog op de aansluiting tussen de procesdoelstellingen en -uitkomsten, en de mogelijke verbeteringen door innovatieve inzet van IT. Je houdt rekening met de manier waarop je verbeteringen voor een organisatie kunt realiseren. Daarnaast leer je over algemeen management op IT-gebied. Bijvoorbeeld over de toegevoegde waarde die IT kan hebben, hoe dat kan bijdragen aan de kerncompetentie en aan onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. Je ontwikkelt als het ware ‘gevoel’ voor de dilemma’s van het algemeen management.

Toekomstmogelijkheden

Na het volgen van de hbo Master Business Process Management & IT ben je volleerd onderzoeker. Je kunt een onderzoek naar een probleem op het gebied van bedrijfsproces en IT-management opzetten, onderbouwen, uitvoeren, rapporteren en presenteren. Om uiteindelijk te komen tot een passende oplossing voor het probleem.

Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (3)
StadLand
Den HaagNederland
EindhovenNederland
LeeuwardenNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Business process management & it

Bij welke instellingen kun je Business process management & it volgen?

(3) instellingen gevonden

In welke steden kun je Business process management & it volgen?

(3) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...