Master Special Educational Needs (SEN)

HBO Bachelor

Algemene informatie

De Master Special Educational Needs sluit aan op de lerarenopleidingen basisonderwijs en voortgezet onderwijs en is gericht op het behalen van competenties voor docenten die werken in de speciale onderwijszorg.

De opleiding is praktijkgericht en kent tegelijkertijd een stevige theoretische onderbouwing. Het doen van praktijkonderzoek is een belangrijk onderdeel van elk uitstroomprofiel. Ook wordt er gewerkt met Blackboard om het leren op afstand te ondersteunen. Leraren die de opleiding met goed gevolg afronden, ontvangen het getuigschrift Master Special Educational Needs met vermelding van de gevolgde leerroute. Het getuigschrift is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De leerroutes kunnen ook op locatie worden verzorgd.
 
Toelatingseisen

U bent toelaatbaar wanneer u in het bezit bent van een afgeronde hbo- of wo-bacheloropleiding of een diploma van een opleiding met een vergelijkbaar niveau. Bij voorkeur hebt u een onderwijsbevoegdheid en een specialisatie of minor ‘zorg’ gevolgd.

Duur

Deze opleiding duurt 1 jaar.

Instellingen (0)
InstellingStadBeoordeling
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (0)
StadLand
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...