Bedrijfskunde zorg & dienstverlening

HBO Master

Algemene informatie

Bent u manager of adviseur in de zorg of dienstverlening en wilt u goede zorg en diensten leveren nu en in de toekomst binnen de financiële mogelijkheden van bijvoorbeeld DBC of ZZP? Mist u de bedrijfskundige kennis en vaardigheden hierbij? Kies dan nu voor de 2-jarige Master Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening. Let op: u kunt deze opleiding in 2 fases doen.

Volg de Master Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening

De masteropleiding biedt u een gereedschapskist met instrumenten aan met als uiteindelijk doel het leveren van goede producten voor de juiste klant op de beste wijze. De onderdelen Logistiek en Procesmanagement leveren u modellen waarmee u de werkprocessen in de organisatie efficiënter en effectiever kunt inrichten. Dit heeft invloed op het bepalen van de kostprijs, waar financieel management u mee helpt. Strategie en marketing leren u te focussen op de (toekomstige) klant van de instelling in verhouding tot concurrenten. U wilt immers graag ook in de toekomst bestaansrecht. Hoe u goed kunt samenwerken met partners in de keten leert u in het onderdeel persoonlijke effectiviteit.

Praktijkonderzoek

Als afgestudeerde Master Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening bent u in staat een wetenschappelijk verantwoord praktijkonderzoek uit te voeren. Onderzoek met een praktijkprobleem als uitgangspunt en een gedegen oplossing als resultaat. U loopt immers regelmatig tegen problemen aan waar collega-instellingen of de literatuur geen antwoord op heeft. Voor de masterthesis voert u met het bedrijfskundig instrumentarium zelf een onderzoek uit een praktijkprobleem in uw organisatie op te lossen. Na het 1e jaar (voorheen Voortgezette Opleiding Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening) ontvangt u bij goed gevolg een certificaat. U kunt uitstromen of u volgt direct het 2e jaar. Na succesvolle afronding van dit masterjaar ontvangt u de NVAO-erkende graad Master Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening (MBZD).

Voor wie

U heeft een bachelor/hbo- of wo-diploma en werkt minstens 2 jaar als (midden of hoger) manager of adviseur in zorg of maatschappelijke dienstverlening in een functie waar bachelorniveau vereist is.

Duur

Deze opleiding duurt 2 jaar.
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
NijmegenNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Bedrijfskunde zorg & dienstverlening

Bij welke instellingen kun je Bedrijfskunde zorg & dienstverlening volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Bedrijfskunde zorg & dienstverlening volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...