Human resources management

HBO Master

Algemene informatie

Bent u een senior P&O’er of hrm-adviseur en ervaren op het gebied van hrm? Kies dan nu voor de 2-jarige masteropleiding Human Resources Management (HRM) in deeltijd en leer de slagkracht van het management vergroten. U kunt de opleiding in 2 fases doen, met als eindresultaat de erkende graad Master Human Resources Management (MHRM).

Tijdens de opleiding tot Master Human Resources Management verdiept en verbreedt u uw kennis binnen de driehoek van mens, arbeid en organisatie. U leert ondernemen vanuit het hrm-domein. U geeft vorm aan thema’s als generatiemanagement, strategische personeelsplanning, managen van diversiteit, sociale innovatie (het nieuwe werken en het nieuwe organiseren), talentmanagement en ziekteverzuimbeleid.

U bouwt uw kennis, vaardigheden en competenties uit tot professioneel masterniveau. De resultaatgerichtheid komt tot uiting in een versterking van het innovatieve vermogen en de slagkracht van het management.

 

Na het 1e jaar ontvangt u het diploma Voortgezette Opleiding Personeel en Organisatie, erkend door de Stichting Post-hbo. U kunt bij goed gevolg meteen doorstromen naar het 2e jaar. U kunt ook uitstromen en later in het 2e jaar instromen. Na succesvolle afronding van het masterjaar ontvangt u de NVAO-erkende titel Master Human Resources Management (MHRM).

(bron: www.han.nl)

Duur

Deze opleiding duurt 1 jaar.
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
NijmegenNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Human resources management

Bij welke instellingen kun je Human resources management volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Human resources management volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...