Management & innovatie in maatschappelijke organisaties

HBO Bachelor

Algemene informatie

Werkt u in sectoren als zorg en welzijn, maatschappelijke dienstverlening, overheid of onderwijs als manager, projectleider, beleidsmedewerker, -adviseur of stafmedewerker en wilt u uw strategische of tactische managementvaardigheden versterken? Volg dan nu in 2 jaar de Master Management & Innovatie in maatschappelijke organisaties.

Volg de Master Management & innovatie

U ontwikkelt zich tot een manager die anticipeert op maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en u vertaalt deze naar een organisatiestrategie. Met andere woorden: u wordt opgeleid tot een creatieve manager die de koers kan verleggen en succesvolle vernieuwingstrajecten weet door te voeren waarbij u uw mensen en afdeling goed weet te leiden en te managen. U kunt de studie in 2 fases doen. Na het 1e jaar (voorheen Voortgezette Opleiding Management & Innovatie) ontvangt u bij goed gevolg een certificaat. U kunt uitstromen of u volgt direct het 2e jaar. Na succesvolle afronding van dit masterjaar ontvangt u de NVAO-erkende titel Master in Management & Innovatie (MMI). Het 2e jaar van de Master Management en Innovatie kunt u zowel in Nijmegen (najaar) als in Rotterdam (voorjaar) volgen.

Voor wie

U heeft een hbo- of wo-opleiding en werkt als manager, stafmedewerker, beleidsmedewerker of projectleider op operationeel/tactisch niveau. Ook afgestudeerden aan de Voortgezette Opleiding Organisatie & Management kunnen met de masteropleiding van start. Voor hen bestaat de mogelijkheid rechtstreeks in te stromen in het 2e jaar van de opleiding.

Duur

Deze opleiding duurt 1 jaar.
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (2)
StadLand
NijmegenNederland
RotterdamNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Management & innovatie in maatschappelijke organisaties

Bij welke instellingen kun je Management & innovatie in maatschappelijke organisaties volgen?

(2) instellingen gevonden

In welke steden kun je Management & innovatie in maatschappelijke organisaties volgen?

(2) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...