Neurorevalidatie & innovatie

HBO Master

Algemene informatie

Werk maken van zorgvernieuwing en implementatie! Werkt u als verpleegkundige of paramedicus met neurologische patiënten. Wilt u vanuit een voortrekkersrol de zorg rondom hen verbeteren. Op het gebied van neurologie en neurorevalidatie komt steeds meer kennis beschikbaar. Kies daarom nu voor de unieke Master Neurorevalidatie en Innovatie. U leert vernieuwing en innovatie te concretiseren in projecten (evidence based) die interdisciplinair zijn opgezet. Daarmee kunt u werken aan sneller herstel, kosteneffectiviteit en een efficiënte organisatie. De kroon op uw studie is de erkende titel Master of Neurorehabilitation (MNR).

Volg de Master Neurorevalidatie en Innovatie

Als professional ligt uw hart bij patiënten en cliënten met een neurologische aandoening. Deze mensen zijn immers in het diepst van hun bestaan getroffen en verdienen de beste zorg en behandeling. Professionals in de (para)medische en verpleegkundige zorg worden in toenemende mate geconfronteerd met complexe problemen en hulpvragen van patiënten. Nieuwe wetenschappelijke inzichten komen met grote snelheid beschikbaar, maar vinden hun vertaalslag lang niet altijd in de praktijk. Hoe profiteren uw patiënten van de wetenschappelijke vooruitgang? Hoe kunt u de neurorevalidatiezorg inhoudelijk en organisatorisch verbeteren? In de Master Neurorevalidatie en Innovatie ontwikkelt u zich vanuit uw rol als expert tot kwaliteitsbewaker, zorgvernieuwer en innovatief professioneel leider binnen de complexe, multidisciplinaire omgeving van neurorevalidatie.

Innovatie en implementatie

U leert over de grenzen van uw discipline heen kijken en wordt geïnspireerd door actuele ontwikkelingen in diagnostiek en behandeling binnen de neurorevalidatie en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Inspiratie waarmee u innovatieve ideeën ontwikkelt om de neurorevalidatie in uw instelling te vernieuwen. De 'tools' die u in handen krijgt helpen u kritischer te kijken, meten en beoordelen. Met de leiderschapsvaardigheden en expertise die u ontwikkelt, weet u de verbeteringen en vernieuwingen in uw organisatie door te voeren. Daarmee kunt u de zorg voor patiënten met uiteenlopende neurologische aandoeningen inhoudelijk en organisatorisch vernieuwen of verbeteren zodat de kwaliteit van leven en participatie van uw patiënten aan het maatschappelijke leven aanzienlijk vergroot wordt.

Na de opleiding

Na de opleiding kunt u als Master Neurorevalidatie en Innovatie bijvoorbeeld aan de slag als inhoudelijk specialist, adviseur of projectleider in de gezondheidszorg zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen, eerstelijns gezondheidszorg en organisaties voor meervoudig gehandicapten. 

Voor wie

U heeft een hbo- of wo-diploma of een bachelor degree en werkt minstens 2 jaar met neurologische patiënten als verpleegkundige, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, klinisch psycholoog, diëtist of mondhygiëniste. Of u verzorgt minstens 2 jaar onderwijs met betrekking tot neurologische aandoeningen.

Duur

Deze opleiding duurt 2 jaar.
Instellingen (1)
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
NijmegenNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Neurorevalidatie & innovatie

Bij welke instellingen kun je Neurorevalidatie & innovatie volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Neurorevalidatie & innovatie volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...