Sport- en beweegsinnovatie

HBO Master

Algemene informatie

Wilt u als sport- en beweegprofessional vernieuwing brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie (MSBI). Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.

Praktijkgerichte opleiding

Het profiel van een Master Sport- en Beweeginnovatie sluit optimaal aan op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Eenmaal afgestudeerd, bent u in staat de benodigde innovatie daadwerkelijk te realiseren en te verankeren in uw dagelijkse beroepspraktijk. Door de flinke dosis inhoudelijke kennis, maar ook door de aangeleerde verandermanagementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Bovendien fungeren Masters in Sport- en Beweeginnovatie vaak als rolmodel voor professionals in hun omgeving door de combinatie van inhoudsdeskundigheid en praktijkgerichtheid. 

Voor wie

U heeft minimaal 3 jaar werkervaring op hbo-niveau binnen sport en bewegen, bijvoorbeeld als projectleider, onderzoeker, beleidsadviseur of koepelorganisatiemanager. Of u verzorgt minstens 3 jaar onderwijs in of over de sport- en bewegingssector.

De studenten van de MSBI worden opgeleid om het innovatie- en professionaliseringsproces vorm te geven dat zich vandaag de dag afspeelt binnen de brede beroepspraktijk van sport en bewegen. Dit betekent dat de opleiding zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een sportmanager van een koepelorganisatie als NOC*NSF, maar bijvoorbeeld ook voor een leefstijladviseur bij een arbodienst. Een docent lichamelijke opvoeding kan zichzelf met deze opleiding verder professionaliseren, net als een beleidsadviseur van lokale, regionale of nationale overheid die sport met andere beleidsterreinen wil verbinden.

Erkend door de NVAO en CROHO

Deze opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en is opgenomen in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO).

Duur

Deze opleiding duurt 2 jaar.
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
NijmegenNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Sport- en beweegsinnovatie

Bij welke instellingen kun je Sport- en beweegsinnovatie volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Sport- en beweegsinnovatie volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...