Manuele therapie

HBO Master

Algemene informatie

Veranderingen in de Nederlandse gezondheidszorg verlopen in hoog tempo en hebben gevolgen voor fysiotherapeuten. De samenleving vraagt om steeds betere zorg die wetenschappelijk onderbouwd is. Tegelijkertijd verwachten mensen dat hun zorg toegankelijk, adequaat en efficiënt is en blijft. Te midden van deze dynamiek moeten manuele en fysiotherapeuten zich positioneren.

Tijdens de Master Manuele Therapie verwerf je de specifieke competenties van een manueel therapeut en word je specialist in het menselijk bewegen. Daarnaast leer je wetenschappelijke innovaties te beoordelen en kun je deze opnemen in de dagelijkse praktijk.

Ook leer je hoe je kleine wetenschappelijke onderzoeken kunt opzetten en uitvoeren. Het integreren van wetenschap in de praktijk is een belangrijk kenmerk van deze masteropleiding. Onze driejarige opleiding heeft een praktijkgericht karakter. Na het succesvol afronden van de master ben je een deskundige, eigentijdse en zelfkritische professional.

Sinds 1 juli 2014 is de titulatuur behorende bij een diploma van deze opleiding gewijzigd van een professional mastertitel in een MSc-titel.

Toelatingseisen

De opleiding is toegankelijk voor mensen met een erkend diploma bachelor Fysiotherapie.

Toekomstmogelijkheden

Na het volgen van de opleiding kun je patiënten met complexe gezondheidsproblemen begeleiden en behandelen. Je kunt controleren of het verwachte effect daadwerkelijk plaatsvindt.

Duur

Deze opleiding duurt 3 jaar.
Instellingen (1)
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
RotterdamNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Manuele therapie

Bij welke instellingen kun je Manuele therapie volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Manuele therapie volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...