Accountancy-fiscaliteit

HBO Bachelor

Algemene informatie

Jij werkt graag met cijfers, bent geboeid door boekhoudingen en wilt weten hoe je die tegelijk correct én fiscaal optimaal kunt voeren.

Je bent nieuwsgierig naar de relaties tussen de diverse componenten van de jaarrekening enn je denkt altijd oplossingsgericht: creatieve financiële en fiscale plannen bedenken voor je klanten vind je interessant. We leiden je op tot veelzijdige young professional. Boven op de specifieke vakken, krijg je veel praktische vaardigheden. Je talen zijn cruciaal, net als je soft skills zoals presenteren en samenwerken in groep.

Je diploma is dé toegangspoort naar een brede waaier van boeiende beroepen als werknemer of zelfstandig consulent. Zo kan je kiezen voor een job als boekhouder in een bedrijf of boekhoudkantoor. Maar met je diploma kan je je ook vestigen als zelfstandige accountant of belastingconsulent. Aan jou de keuze!

Je opleiding is van start tot finish praktijkgericht. Je vakken worden gedoceerd door mensen met een brede ervaring. Zij schotelen je realistische voorbeelden voor en laten je kennismaken met wat jouw vakgebied betekent in de echte wereld. Je leert alles over boekhoudtechnieken en fiscaliteit. Uiteraard is recht een belangrijke pijler tijdens je opleiding, net als statistiek en ICT. Je maakt kennis met professionele boekhoudsoftware, leert analytisch boekhouden en verdiept je in de wondere wereld van financiële analyses en consolidatie.

Toelatingseisen

Je moet in het bezit zijn van één van de volgende diploma's:
-een diploma secundair onderwijs
-een diploma van het hoger onderwijs van het korte type met volledig leerplan
-een diploma van het hoger onderwijs voor sociale promotie, met uitzondering van het Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid.

Duur

Deze opleiding duurt 3 jaar.
Instellingen (1)
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
AntwerpenBelgië
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Accountancy-fiscaliteit

Bij welke instellingen kun je Accountancy-fiscaliteit volgen?

(1) instellingen gevonden

Wanneer zijn er open dagen voor Accountancy-fiscaliteit?

(2) open dagen gevonden

In welke steden kun je Accountancy-fiscaliteit volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...