Buitengewoon onderwijs (banaba)

HBO Bachelor

Algemene informatie

Ben jij iemand die niet zomaar tevreden is met het afvinken van alle onderdelen uit het leerplan? Ben je pas gelukkig als je alle kinderen in je klas een stap verder hebt gebracht? Vooral de kinderen die het moeilijker hebben en kampen met een beperking? Is het jouw missie om ook hen maximale kansen te geven? Dan zit je goed in de banaba Buitengewoon Onderwijs.

Waarom kiezen voor de banaba buitengewoon onderwijs?
De bachelor-na-bachelor Buitengewoon Onderwijs bereidt je perfect voor op je onderwijstaak bij kinderen met een beperking. Je kunt aan de slag in alle types en niveaus van het buitengewoon onderwijs. Maar je bent ook perfect gewapend om een zorgende taak op te nemen in een reguliere school waar o.a. aandacht is voor geïntegreerd en inclusief onderwijs.

Troeven
We kiezen er bewust voor om je opleiding breed te houden: je krijgt te maken met alle leerproblemen, -stoornissen en beperkingen. Zo versterk jij je vaardigheden en vergroot jij je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Uiteraard wordt er van jou verwacht dat je zelf accenten legt vanuit je eigen ervaringen en praktijk tijdens de lessen, je stage en bachelorproef.

Toelatingseisen

Je hebt een diploma initiële lerarenopleiding (kleuteronderwijs, lager onderwijs of secundair onderwijs) of bent tewerkgesteld in het buitengewoon onderwijs.

Duur

Deze opleiding duurt 2 jaar.
Instellingen (0)
InstellingStadBeoordeling
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (0)
StadLand
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...