Master Facility and Real Estate Management

HBO Master

Algemene informatie

Er is een toenemende vraag naar hoogopgeleide managers op het gebied van facility management en real estate management. Zowel de facility als de real estate manager is een strategische partner van de bedrijfsleiding als het gaat om beleidsontwikkeling. De master Facility and Real Estate Management speelt hierop in met een opleiding waarin managementvisies en -technieken in zowel een facilitaire als een vastgoedcontext worden geplaatst, voor studenten die een functie op leidinggevend en beleidsniveau ambiëren.

De Master Facility and Real Estate Management wordt aangeboden aan een groep die bestaat uit zowel Nederlandse als internationale studenten. Er wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld door docenten, maar ook door experts uit het werkveld van Facility and Real Estate Management. Na afronding van de masteropleiding bent je een expert op het gebied van Facility and Real Estate Management op strategisch niveau. Je bent een gekwalificeerde professional op het gebied van huisvesting, facility management en vastgoed.

De opleiding duurt twaalf maanden, bestaat uit vijf modules en wordt afgesloten met een master scriptie.

Na succesvolle afronding van het programma ontvang je twee masterdiploma’s (double degree):
Het master diploma Facility and Real Estate Management en het Britse Master of Science (MSc)-diploma Facility and Real Estate Management van the University of Greenwich.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding dien je in het bezit te zijn van een bachelordiploma in de richting Facility Management of Vastgoedmanagement, of van een bachelordiploma op een aanverwant gebied zoals de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Bouwkunde, of Hotel Management, of een vergelijkbaar veld.

Je toelaatbaarheid zal door onze Admission Officer worden beoordeeld op basis van je Curriculum Vitae. Een gesprek kan ook deel uit maken van de toelatingsprocedure.

Toekomstmogelijkheden

Met een Master of Science degree ben je een interessantere kandidaat voor functies in grote en internationaal georiënteerde organisaties. Je kunt sneller doorgroeien naar hogere (salaris)niveaus en bent beter gekwalificeerd voor complexere projecten en functies die met beleidsontwikkeling van doen hebben.

Duur

Deze opleiding duurt 1 jaar.
Instellingen (1)
InstellingStadBeoordeling
Saxion - DeventerDeventer
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
DeventerNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (1)
BeroepSector
MakelaarEconomie/Handel/Management

Informatie over
Master Facility and Real Estate Management

Bij welke instellingen kun je Master Facility and Real Estate Management volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Master Facility and Real Estate Management volgen?

(1) steden gevonden

Wat kun je worden met Master Facility and Real Estate Management?

(1) beroepen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...