Nautisch Business Management

MBO Niveau 4

Algemene informatie

De nautische richting van IVA Driebergen Business School is dé managementopleiding toegespitst op de jachtbouw en watersportwereld. De opleiding geeft de beste start voor commerciële managementfuncties in de watersportbranche. Ook in andere bedrijfstakken kun je met dit brede programma uitstekend aansluiten. Nautisch Business Management is een voltijd lesprogramma. Eén dag in de week zoek je letterlijk de praktijk op. Deze dag biedt jou interessante gastcolleges. Ook ga je geregeld op bedrijfsbezoek bij toonaangevende spelers in de sector. Direct contact met het bedrijfsleven is zo gegarandeerd.

Toelatingseisen

Vanuit een afgeronde vooropleiding vmbo-tl (met wiskunde) kun je rechtstreeks starten met onze sprintopleiding mbo+. Deze opleiding duurt 2 jaar.

Wil je graag beginnen op de IVA, maar heb je nog geen vmbo op tl-niveau met wiskunde? Door middel van een toelatingstest bekijken we of je kunt starten in het Connectiejaar. Gedurende dit Connectiejaar bereiden we je optimaal voor om te starten in de sprintopleiding mbo+. De klassen zijn kleiner. De begeleiding is extra intensief. Het Connectiejaar duurt één schooljaar.
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Steden (1)
StadLand
Driebergen-RijsenburgNederland
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Beroepen (0)
BeroepSector

Informatie over
Nautisch Business Management

Bij welke instellingen kun je Nautisch Business Management volgen?

(1) instellingen gevonden

In welke steden kun je Nautisch Business Management volgen?

(1) steden gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...