Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Instelling: Hogeschool Inholland
Vestigingen in: Alkmaar, Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor
Bezoekersadres: Amsterdam
Postadres:

Verloskunde bij Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

LET OP: Dit is een opleiding met een beperkt aantal plaatsen. Dit betekend onder andere dat de inschrijfdatum eerder is.
Lees meer over de selectieprocedure

Wat houdt de hbo-opleiding Verloskunde voltijd in?
In  de  bacheloropleiding Verloskunde  leer  je  hoe  je zwangere  vrouwen  en  hun  partners  begeleidt  tijdens de  bijzondere  periode  van  zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je verdiept je in de fysiologische veranderingen die bij de vrouw plaatsvinden en in de groeiontwikkeling van de baby. Omdat je het normale proces door en door leert kennen, kun je goed inschatten wanneer zich complicaties kunnen voordoen. Hierop onderneem je actie. Naast het opsporen van mogelijke risico’s, besteed je ook veel tijd aan voorlichting en begeleiding van alle soorten aanstaande ouders. Aan het einde van de opleiding beschik je over de (medische) kennis, communicatie, verloskundige vaardigheden en academische vorming om je clienten op wetenschap gebaseerde zorg op maat te bieden.

Opleiding Verloskunde voltijd: iets voor jou?
Hoe maak je gebruik van inzicht, handen en instrumenten bij de begeleiding van zwangere vrouwen? Wat kan de zwangere vrouw doen om de kans op een gezond kind te verhogen? Zijn er factoren die een goede start van dit kind mogelijk belemmeren? Welke zorg heeft deze specifieke vrouw nodig? Om dit soort vragen draait het bij deze opleiding. Gaat het welzijn van zwangere vrouwen, hun partners en pasgeboren baby's jou aan het hart? Ben jij zelfstandig, nauwkeurig en stressbestendig? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen? Sta je positief en krachtig in het leven? Dan is de vierjarige voltijd hbo-opleiding Verloskunde jou op het lijf geschreven!

Klik hier voor meer informatie over de opleiding Verloskunde bij Inholland!

Informatie over
Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen?

(23) opleidingen gevonden

Meer informatie over Amsterdam

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...