Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Instelling: Hogeschool Inholland
Vestigingen in: Alkmaar, Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor
Bezoekersadres: Amsterdam
Postadres:

lerarenopleiding Frans bij Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen


Wil je nog meer films zien van opleidingen bij Inholland klik dan op www.youtube.nl/inholland

Wat houdt de hbo Lerarenopleiding Frans voltijd in?
De tweedegraads lerarenopleidingen in het leergebied Mens & Taal leiden je op tot Bachelor of Education, met een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in één van onderstaande talen:

  • Duits
  • Engels
  • Frans
  • Nederlands

Je werkt projectmatig samen met studenten van andere opleidingen in het leergebied Mens & Taal. Zodoende ontmoet je mensen met andere perspectieven en andere kennis. Dit verbreedt nu je horizon en straks je inzetbaarheid.
Met de bevoegdheid Frans kun je lesgeven in het voortgezet onderwijs (vmbo en de onderbouw van havo en vwo), in het middelbaar beroepsonderwijs en in de sector beroeps- en volwasseneneducatie. Deze voltijd hbo-opleiding richt zich op het leraarschap op vmbo's en mbo's in grootstedelijke gebieden.

De Lerarenopleiding Frans voltijd: Iets voor jou?
De lerarenopleidingen in het leergebied Mens & Taal zijn er voor iedereen die van taal houdt en graag taal wil onderwijzen. Natuurlijk ben je ook geïnteresseerd in de manier waarop mensen talen leren en ga je verschillende theorieën hierover bestuderen en vergelijken. Je wilt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van leerlingen en in de rol van ontwerper ga je het onderwijs volgens actuele wetenschappelijke inzichten vormgeven en onderbouwen. Je gaat graag met jongeren om, hebt belangstelling voor hun levensstijl en voor wat hen bezighoudt, maar je durft ook kritisch naar jezelf en je eigen gedrag te kijken. Je wilt graag een rol spelen als medeopvoeder, want het beroep van leraar is meer dan alleen lesgeven.

Is Frans je passie? Wil je je taalvaardigheid verbeteren en je kennis van de Franstalige wereld uitbreiden? Frans is een wereldtaal. Een taal die niet alleen in Europa maar ook daarbuiten wordt gesproken, zoals in veel Afrikaanse landen. In Nederland was Frans lang de taal die aan het hof gesproken werd. Maar ook was het ooit in Nederland de ambtelijke taal. Het is je uitdaging om deze taal en cultuur in de klas te brengen en voor de leerling van nu te laten leven. We zijn allemaal burgers van een verenigd Europa. We hebben een gemeenschappelijke cultuur die je leert verbinden met je eigen ervaringen. Is dit wat je boeit? Dan ben jij degene die we zoeken voor de lerarenopleiding Frans.

Klik hier voor meer informatie over de lerarenopleiding Frans bij hogeschool Inholland

Informatie over
Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen?

(44) opleidingen gevonden

Meer informatie over Amsterdam

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...