Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Instelling: Hogeschool Inholland
Vestigingen in: Alkmaar, Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor
Bezoekersadres: Amsterdam
Postadres:

Business Studies bij Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

   
Wil je nog meer films zien van opleidingen bij Inholland klik dan op www.youtube.nl/inholland
 

Wat houdt de hbo-opleiding Business Studies voltijd in?

De opleiding Business Studies speelt in op de vraag van het bedrijfsleven naar breed opgeleide mensen met een specialisme. Als je na je opleiding aan het werk gaat, moet je kunnen schakelen tussen de verschillende takken van sport in een onderneming. Of het nu gaat om marketing, ondernemen, management, financiën, HRM of logistiek.

Die brede kennisbasis leg je in het eerste jaar, die voor alle Business Studies-studenten gelijk is. Je leert verbanden leggen en het geheel van bedrijfsvoeren te overzien. In het tweede jaar van de opleiding Business Studies verdiep je je kennisbasis, zodat je een bewuste keuze kunt maken voor jouw afstudeerrichting. In het derde jaar kies je namelijk één van de volgende afstudeerrichtingen:


De opleiding Business Studies leidt je op tot businessprofessional met een passend zelfgekozen specialisme. Misschien ben jij wel de nieuwe onlinemarketing-specialist van Google of ga je projecten leiden bij Nestlé. Na de opleiding kun je gaan werken als projectleider, adviseur, inkoper, business consultant, manager of accountmanager bij een grote (non-)profitorganisatie of in het Midden- en Kleinbedrijf. Of je gaat werken als zelfstandig professional/ondernemer in jouw vakgebied.

Opleiding Business Studies voltijd: Iets voor jou?

Wil jij je toekomst in eigen handen nemen en hem zelf vormgeven? Kun je goed samenwerken en hou je niet van hokjesdenken, maar wel van netwerken en denk je out of the box? Ben je nieuwsgierig en wil je leren over alle facetten van bedrijfsvoering in de private- en publieke sector? Spreekt een zakelijke houding je aan? Durf je kritisch naar jezelf en je gedrag te kijken? Kun je goed met mensen omgaan en hen stimuleren het beste uit zichzelf te halen? Wil je je graag eerst breed oriënteren en dan pas een afstudeerrichting kiezen? Kies dan voor Business Studies!

Klik hier voor meer informatie over de opleiding Business Studies bij Inholland!

Informatie over
Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen?

(23) opleidingen gevonden

Meer informatie over Amsterdam

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Inholland - Amstelveen/Amsterdam/Diemen

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...