Hogeschool Inholland - Delft

Instelling: Hogeschool Inholland
Vestigingen in: Alkmaar, Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor
Bezoekersadres: Rotterdamseweg 141, 2628 AL Delft
Postadres: Rotterdamseweg 141, 2628 AL Delft

Hogeschool Inholland - Delft

Rotterdamseweg 141, 2628 AL Delft

See video

 
Met haar gloednieuwe, hypermoderne pand op de campus van de TU Delft biedt Inholland Delft een prettige onderwijsomgeving. Er zijn goede faciliteiten en bij de ‘technische buren’ werken onze studenten aan bedrijfsopdrachten en onderzoek. Studeren aan Hogeschool Inholland Delft is een goede keus. Het is een open, sociale, ambitieuze en vooruitstrevende hogeschool met opleidingen van het Domein Techniek, Ontwerpen & Informatica en  van de unit Agriculture. Een bijzondere combinatie. 

Hogeschool Inholland Delft staat midden in de maatschappij. Letterlijk, door de plek op de landkaart, en figuurlijk, door onze manier van onderwijs geven. Gebeurtenissen in de wereld worden vertaald naar de opleiding. Zo ben je tijdens je studie steeds bezig met de realiteit van alledag. Bij ons krijgen studenten de kans om hun talenten breed te ontwikkelen. Hogeschool Inholland Delft werkt voortdurend aan de kwaliteit van de opleidingen en is niet bang om risico's te nemen. Vernieuwingen krijgen dan ook volop de ruimte!

Hogeschool Inholland Delft is een kenniscentrum voor:

-natuurlijke omgeving 
-land- en tuinbouw 
-techniek en logistiek 
-voeding en management 

Eerste dragende gevel ter wereld
Eye catcher van het nieuwe pand is de superslanke experimentele composietgevel. Het is de enige dragende gevel ter wereld die geheel bestaat uit composiet: een baanbrekende en revolutionaire vinding van studenten en docenten Luchtvaarttechnologie van Hogeschool Inholland Delft.  Deze twaalf meter hoge glasgevel wordt namelijk door kabels van composietmateriaal op zijn plaats gehouden, terwijl een deel van de gevel volledig dragend is.  De komende jaren krijgen groepen studenten de opdracht het gedrag van het materiaal en de gevel te monitoren. Composiet is een veel gebruikt materiaal in de nieuwbouw Delft, want ook de grote balie op de begane grond, de koffiecorners en het buitenmeubilair zijn van dit materiaal gemaakt.

Inholland Delft beschikt over veel plekken waar studenten in kleine groepen aan hun opdrachten kunnen werken. Er zijn ruime open computerruimtes, maar ook modern ingerichte praktijkruimten zoals het laboratorium, het sensorische lab voor de foodopleidingen, het Realisatie en Experimenteer Lab (REL) en de flightsimulator. Daarnaast kun je de meest professionele audiovisuele middelen lenen die je nodig hebt voor het maken van je opdrachten.  Elke Inhollandstudent krijgt bij aanvang van de studie toegang tot het Inhollandnetwerk en een e-mailadres. Met onze ICT-faciliteiten kun je zowel op school als thuis werken aan je opdrachten. 

Inholland maakt gebruik van het draadloos netwerk van Eduroam. Dit is een voorziening die beveiligd draadloos toegang biedt tot het Inholland netwerk. Kortom, zonder dat je je laptop met een kabeltje hoeft aan te sluiten op een netwerk, kun je gebruik maken van de standaardapplicaties en de verschillende directories. Het pand van de hogeschool is toegankelijk voor mensen met een functiebeperking.

Stad en omgeving
Als je besluit in Delft te gaan studeren, kies je voor een sfeervolle en historische studentenstad. Als kennisstad is het bovendien een inspirerende omgeving voor nieuwsgierige en ondernemende studenten. Het is ook een stad met een bloeiend studentenleven door de vele studentenverenigingen. De gezellige terrassen, trendy winkeltjes en vele uitgaansgelegenheden maken Delft tot een aantrekkelijke stad om te studeren.

 

 
Opleidingen (7)
Open dagen (0)
DatumOpen dag

Overige

 
Openingstijden bibliotheek centrale locatie instelling 8:00-17:00

Studentenoordeel

 
Kantine/bedrijfsrestaurant van de instelling 3.3
De sportvoorzieningen voor studenten 1.8
Bron: SKI database 2013

Informatie over
Hogeschool Inholland - Delft

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Inholland - Delft?

(7) opleidingen gevonden

Meer informatie over Delft

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Inholland - Delft

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...